Σκούρα τα πράγματα για τους Μαχητές του Survivor: Νάσος, Ροδάνθη και Εύη οι τρεις προς αποχώρηση

foto-evi-surv

Οι Διάσημοι κέρδισαν και πάλι την ομαδική ασυλία

Αναμενόμενο το θέμα συζήτησης στις δύο ομάδες να είναι τα συναισθήματα που νιώθουν μετά τη συνάντηση με τις οικογένειές τους. Γεγονός που τους έκανε καλό, τους εμψύχωσε και μαλάκωσε λίγο την αντιπαλότητα και τις διαφορές που τις χωρίζουν. Νιώθουν γεμάτοι και έχουν ψυχική δύναμη εν όψει του αγώνα ομαδικής ασυλίας.Όμως πλέον έχουν στενέψει τα περιθώρια και η κάθε αποχώρηση θα στοιχίσει. Στην καλύβα των Μαχητών η κουβέντα που γίνεται θα αποκαλύψει πως οι παίκτες επιθυμούν να αποχωρήσει η Ροδάνθη, ο πιο «αδύναμος κρίκος». «Θα είναι πολύ άδικο να μην φύγει η Ροδάνθη» θα πει η Εύη και θα στοχοποιήσει την Ωραία Κοιμωμένη. Αγωνιστικά έχει δίκιο, σε ανθρώπινο επίπεδο είναι φάουλ και γερό μάλιστα. Επιπλέον η Σαλταφερίδου κάνει το μοιραίο λάθος να συμπαρασύρει την ομάδα κατά της Ροδάνθης. Ο κόσμος παραδοσιακά στηρίζει τον αδύναμο κοινό θνητό που στοχοποιούν οι υπόλοιποι… Ας το κρατήσουμε αυτό στα υπόψιν…Αγώνας ομαδικής ασυλίας

Ο Σάκης Τανιμανίδης υποδέχεται τους παίκτες και συζητούν για την εμπειρία της συνάντησης με τους δικούς τους. Ακολουθεί το αγώνισμα ασυλίας το οποίο πλέον είναι καθοριστικό.

Πρώτο ζευγάρι ο Ηλίας και ο Μιχάλης με τον Ηλία να κερδίζει στις βολές και να κάνει το 1 – 0 για τους Μαχητές.Ακολουθούν Μελίνα και Εύη Σαλταφερίδου. Με εξαιρετική επίδοση στις βολές η Μελίνα θα ισοφαρίσει για τους Διάσημους σε 1 -1.

Επόμενοι παίκτες είναι ο Χάρης και ο Πάνος. Ο Χάρης έχει ξαναβρεί τον παλιό καλό εαυτό του στον στόχο και κάνει το 2 -1. Κατερίνα εναντίον Ροδάνθης. Η Ροδάνθη θα καθυστερήσει σημαντικά στο παζλ με αποτέλεσμα να μην δοκιμάσει καν τις βολές. Η Δαλάκα θα πάρει τον πόντο και θα κάνει το 3 -1.

Νικόλας και Τσίλης ακολουθούν και αρχικά στοχεύουν τον πλανήτη των Πιθήκων. Τελικά ο Τσίλης θα είναι ο νικητής. Το σκορ θα γίνει 4 – 1 για τους Διάσημους.
Μιχάλης και Νάσος ακολουθούν και ο Μιχάλης θα νικήσει εύκολα τον πόντο κάνοντας το 5 -1.

Δαλάκα εναντίον Εύης. Εξαιρετική η επίδοση της Δαλάκα με δύο στα δύο. Ο πόντος θα πάει και πάλι στους Διάσημους οι οποίοι μεγαλώνουν τη διαφορά και κάνουν το 6 -1.Τσίλης και Πάνος επόμενο ζευγάρι με τον Πάνο μετά από αρκετή ώρα να σπάει το σερί των Διασήμων και να μειώνει σε 6 – 2. Χάρης και Ηλίας θα αναμετρηθούν με τον Χάρη να νικά και αυτή τη φορά και να κάνει το 7 -2 για τους Διάσημους.

Μουρούτσος και Νικόλας αγωνίζονται. Ο Μιχάλης θα κερδίσει και θα κάνει το 8 – 2 για τους Διάσημους οι οποίοι προηγούνται πλέον ξεκάθαρα. Μελίνα και Εύη στο επόμενο. Η Μελίνα θα ευστοχήσει πιο γρήγορα και πλέον το 9 – 2 είναι γεγονός. Δύσκολα θα γυρίσουν το παιχνίδι οι Μαχητές με τόσο μεγάλη διαφορά.

Οι Διάσημοι συνεχίζουν να εκνευρίζουν κοινό και αντίπαλη ομάδα με τα συνθήματά τους τα οποία είναι κάτι παραπάνω από παιδαριώδη και ανυπόφορα.

Τσίλης και Ηλίας στον κρίσιμο πόντο. Ο Ηλίας δεν θα αφήσει τους Διάσημους να νικήσουν από τώρα και θα μειώσει το σκορ σε 9 – 3. Πάνος εναντίον Χάρη. Το αγώνισμα θα ολοκληρωθεί με την νίκη του Χάρη. Οι Διάσημοι θα νικήσουν το κρίσιμο παιχνίδι και φυσικά την ομαδική ασυλία.

Οι Μαχητές είναι ιδιαίτερα προβληματισμένοι καθώς σε λίγη ώρα θα κληθούν στο Συμβούλιο του Νησιού να επιλέξουν τρεις υποψήφιους, δηλαδή την μισή τους ομάδα. Πλέον η κατάσταση είναι ασφυκτική και δύσκολη…

Αγώνισμα ατομικής ασυλίας

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοινώνει τον πολυτιμότερο παίκτη της ομάδας των Μαχητών που θα πάρει την πρώτη ατομική ασυλία και αυτός είναι ο Νικόλας Αγόρου ο οποίος εκφράζει την ικανοποίησή του αλλά και το άγχος του για την επιλογή σε λίγη ώρα…

Στο αγώνισμα που ακολουθεί νικητής θα αναδειχθεί ο Ηλίας Γκότσης. Τους υπόλοιπους αρχίζουν να τους ζώνουν τα φίδια καθώς είναι όλοι πλην ενός θεωρητικά υποψήφιοι.Ο καημός της Εύης είναι η Ροδάνθη και φυσικά το γεγονός ότι όσες φορές κι αν μπήκε υποψήφια κατάφερε να σωθεί από το κοινό. Θα δυναμώσουμε και θα δυναμώσουμε λέει δίχως να σκέφτεται πως θα μείνουν μόλις πέντε άνθρωποι απέναντι σε μία πολύ ισχυρή ομάδα όπως είναι αυτή των Διασήμων τουλάχιστον στην παρούσα φάση.

Το σούρεαλ στοιχείο της αποψινής βραδιάς είναι το διαφημιστικό τρέιλερ του «Power of love» όπου όσες έχουν απομείνει στο τούρκικο σπίτι περιφέρονται με ρόμπες και νεγκλιζέ, βαμμένες θαρρείς και θα παίξουν σε τσίρκο και περπατούν τρεκλίζοντας πάνω σε τρίσολα χοντροκομμένα παπούτσια… Να υποθέσουμε ότι μετά τις ρόμπες θα εμφανιστούν on camera με εσώρουχα;

Συζήτηση γίνεται και στους Διάσημους σε σχέση με το ποιοι μπορεί να είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση από τους αντιπάλους τους. Ολοι φαντάζονται τη Ροδάνθη, το Νάσο και ποντάρουν και τον Πάνο ως νεότερο παίκτη, όμως ξεχνούν πόσο δυνατός είναι αγωνιστικά.

Η ίδια η Ροδάνθη μιλώντας με τον Νικόλα θα πει ότι είναι δίκαιη η υποψηφιότητά της και πως όσο και αν την στεναχωρεί αυτό που συμβαίνει, δε γίνεται αλλιώς καθώς είναι πιο αδύναμη σε σύγκριση με την Εύη και τους άλλους. Ετσι είναι το παιχνίδι και δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς θα εξομολογηθεί στην κάμερα και δίχως θυμό ή απογοήτευση δείχνει έτοιμη να δεχτεί άλλη μία ισχυρή πιθανότητα υποψηφιότητάς της.

Η ώρα του Συμβουλίου του Νησιού

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοινώνει τους δύο πολυτιμότερους παίκτες της ομάδας των Διασήμων που θα απολαύσουν λαζάνια: Κατερίνα και Χάρης. Στη συνέχεια θα γίνει συζήτηση για την κατάσταση των δύο ομάδων την ώρα που στους Μαχητές ακούγονται στίχοι από το «Κάνε κάτι λοιπόν να χάσω το τρένο» dedicated to τηλεθεατάρες οι οποίοι περιμένουν με το κινητό στο χέρι μέχρι να ακουστούν τα ονόματα των τριών υποψηφίων.

Η ώρα της ψηφοφορίας έρχεται και η κορυφαία ατάκα θα ειπωθεί από την Ροδάνθη όταν θα ψηφίσει τον Νάσο «Σε ψηφίζω γιατί δεν μπορώ να ψηφίσω τον εαυτό μου». Και κάπως έτσι μιλάμε για το απόλυτο αουτσάιντερ. Δώστε πόνο τώρα στα σχόλια…Η Ροδάνθη αναδεικνύεται πρώτη υποψήφια από την κάλπη και μιλά πολύ όμορφα λέγοντας πως το αποτέλεσμα αυτό είναι και το πιο σωστό.

Ο Νικόλας Αγόρου θα προτείνει δεύτερο υποψήφιο τον Νάσο Παπαργυρόπουλο αφου πρώτα θα μιλήσει συγκινητικά για τον χαρακτήρα του ψηλού και εξαιρετικού παίκτη.

Ο Ηλίας με τη σειρά του καλείται να επιλέξει μεταξύ Εύης και Πάνου και επιλέγει με αγωνιστικά κριτήρια την Εύη η οποία θα είναι η τρίτη υποψήφια.

Απόψε θα μάθουμε ποιος ή ποια θα αποχωρήσει από το Survivor και θα αποδυναμώσει λίγο περισσότερο την ομάδα των Μαχητών η οποία θα απομείνει με πέντε μόλις παίκτες.

ΣΧΟΛΙΑ (98)

Κατα τα εργα μας ρεεε

Σχολιαζετε κιολας ρε χαμενα κορμια! Γ... το I.Q. σας τσιφτετελληνες!!!

trevor

Αλλο ενα MVP για την Δαλακα παιζοντας κυριως με την παικτουρα την Ροδανθη, ενω την ιδια ωρα η Μελινα ξεχαρβαλωνεται για να φερει νικες παιζοντας με την πολυ δυνατη Σαλταφεριδου! Ζωαρα κανει η Δαλακα!

Η Μελίνα

επιλέγει την Εύη. Δεν τη νοιάζουν οι νίκες απέναντι στην Ροδάνθη. Μια φορά αγωνίστηκε εναντίον της αυτή τη βδομάδα. Αντιθέτως την Εύη την έχει διαλύσει. Όταν άλλαξαν οι ομάδες το σκορ ήταν 15-12 υπέρ της Μελίνας. Τώρα έχει πάει 26-20, συν τη διπλή ταπείνωση που δε μετράει στο head to head.

@

26-20;;; Ναι, μιλάμε για ΤΗΝ διάλυση....

Kkk

Ροδανθη : η καλυτερη παρουσια, αν κρινει κανεις στο συνολο, οχι μονο στα αγωνισματα, που και εκει δεν ειναι τοσο πιο κακη απο τους αλλους-και σιγα τα ψοφιμια-, απλα την εχουν στοχοποιησει ως το ευκολο θυμα. Ροδανθη βουρ για τελικο !!

Δημητρης475869

ΣΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ Η ΡΟΔΑΝΘΗ;ΑΦΟΥ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ, ΑΦΟΥ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ ΜΙΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΜΙΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ Η ΡΟΔΑΝΘΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ....

chrisAK

Έναν γύρο λίγα απ΄όλα με τα πρόσφατα. Πάνος-Χάρης, η μπάλα ράγκμπι του Πάνου πέρασε, καρέ-καρέ, το στεφάνι αλλά μια παλινδρόμηση του δίχτυ την έβγαλε έξω. Το ερώτημα είναι, πότε είναι πόντος, όταν περάσει το στεφάνι ή όταν βρεθεί στο τέλος του δίχτυ, και αν δεν υπήρχε δίχτυ σίγουρα θα μετρούσε το πέρασμα από το στεφάνι και όχι πότε η μπάλα θα έπιανε άμμο. Πάνος-Χάρης, διεκόπη ο αγώνας λόγω μιας γρατζουνιάς όταν ο Πάνος ήταν μίλια μπροστά από τον Χάρη, έπρεπε να συνεχιστεί από το σημείο που διεκόπη και όχι από την αφετηρία, όπως σωστά συνήθως γίνεται. Οι Μαχητές όλοι εκτός Ροδάνθης είναι πιο γρήγοροι, η Εύη άφησε πίσω πολλές φορές τις αθλητάρες Δαλάκα-Μελίνα. Οι Μαχητές είναι τελείως μάπα στον στόχο, κάπως καλύτερος ο Ηλίας. Είχαν όμως και ατυχίες φανερές. Στους κώνους, κύβους κλπ, βολή του Πάνου στον πύργο αναποδογυρίζουν οι κώνοι και μπαίνουν ο ένας μέσα στον άλλον. Ούτε κατά φαντασία μπορούσε να συμβεί όπως και με την βολή του ο Ηλίας κατάφερε να στήσει τα τρίγωνα ένα οπότε 3ις βολές παραπάνω. Οι Μαχητές μάπα στον στόχο μέχρι βλακείας, στον αγώνα δίδυμο δίχτυα παλάντζα, ενώ οι Διάσημοι φουλ πόιντ με στυλ κουτάλας ασταμάτητα, οι Μαχητές συνέχιζαν να ρίχνουν τις μπάλες ο καθένας με τον δικό του άλλον τρόπο, εγωισμός, εγώ λέω βλακεία, μια ματιά δίπλα και ίσως ξυπνούσαν. Επίσης λάθος του Ηλία-Αγόρου να απορρίψουν την πρόταση της Εύης να διαλέξει Βιργινία ως σίγουρο πόντο, μια νίκη από την αρχή θα ανέβαζε το ηθικό των Μαχητών, οι κουμανταδόροι όμως διάλεξαν Ροδάνθη οι οποία συχνά χάνει από τις περισσότερες κοπέλες και ίσως όμως να νικούσε τις δυνατές όπως και συνέβη και πριν. Τελικά εγώ τάχωσα Ηλίας τελικό και την 100άρα στην τσέπη.

Τα προγνωστικά μου

Βγάζουν τον Νάσο εκτός..όταν φύγει η βι θα φύγει κ η νιάου μετά. Αν φύγει η Εύη έγινε αυτομάτως ατομικό το παιχνίδι. Κ είναι άδικο να φύγει γιατί είναι δυνατή παίκτρια αλλά η παραγωγή έχει τον τελευταίο άσσο στο μανίκι. Ποιος ξέρει τι στοιχήματα χοντρά παίζονται...

Λολίτα από τα LIDL Ροδάνθη απόχωρησε επιτέλους!

Fun Fact: H Ροδάνθη πριν το συμβούλιο ανέφερε ξεκάθαρα στις κάμερες ότι θα ψηφίσει με βάση το χαρακτήρα και τη συμπεριφορά. Στο συμβούλιο είπε ότι θα ψηφίσει αγωνιστικά... Βρε ουστ! Κακομαθημένη υπερκατσαρίδα...

Τη ροδανθη

την υπορτηριζουν οι φανς των διασημων...χαχαχαχ

ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΝΑΣΟΣ

ΘΕΩΡΩ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΠΗΡΕ Η ΕΥΗ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΝΑΣΟ....ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΥΦΑ Η ΔΙΑΡΡΟΗ.....Η ΡΟΔΑΝΘΗ ΕΧΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΑΠ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ,ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΟΒΑΜΑΙ.....σιγουρα φευγει ευη

τηλεθεατάρας

Η τελευταία "διαρροή" αναφέρει ότι φεύγει ο Νάσος. ΑΝ ισχύει αυτό, οι μαχητές δυναμώνουν πολύ, αφού (θεωρητικά) στους άνδρες θα είναι αχτύπητοι. Θεωρώ ότι είναι καλύτερη εξέλιξη για τους μαχητές από το να έφευγε η Ροδάνθη.

Συμφωνώ απόλυτα!

Ο Νάσος είναι ο πιο αδύναμος αγωνιστικά άντρας και από τους πιο αδύναμους παίκτες συνολικά στο παιχνίδι. Μόνο η Ροδάνθη και η Βιργινία έχουν χειρότερα στατιστικά από αυτόν.

@

Η καλύτερη εξέλιξη θα ήταν αποχώρηση Νάσου, και η Ροδάνθη να κάνει παρέα στη Βιργινία στον πάγκο των τραυματισμένων. Cheerleaders.

Δυστυχώς

Η καλύτερη εξέλιξη είναι αυτη που συμφέρει την παραγωγή για την συνέχεια του παιχνιδιού. Τουλάχιστον μην ψηφίζετε Κάνουν που κάνουν ότι θέλουν να βγάζουν και λεφτά από πάνω;

Αχτύπητοι?

Ο Χάρης εξουδετερώνει το ατού της ταχύτητας του Πάνου με τους στόχους. Ο Τσίλης παίζει στα ίσα τον Ηλία και ο Μιχάλης άμα του κάτσει μικρή πίστα τον έχει τον Νικόλα. Στις δε γυναίκες η Εύη όταν παίζει πρέπει να είναι στην τσίτα για να πάρει νίκη, ενώ με την Ροδάνθη το δίδυμο Δαλάκα/Μελίνα κάνει πάρτυ και παίζει στο ρελαντί.

Stakis

Αν όντως επιβεβαιωθούν τα spoilers και φύγει ο Νάσος θα είναι δώρο στους Μαχητές (και τη συνέχεια του παιχνιδιού) από την παραγωγή, καθώς όλα μέχρι χτες έδειχναν πως η αποχώρηση παιζόταν μεταξύ των δύο κοριτσιών...Οπότε τσάμπα χαλάει τα λεφτά του ο κόσμος σε ψηφοφορίες....

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης