Πάμελα Αντερσον: Το Playboy για μένα ήταν μεγάλο πανεπιστήμιο

Πάμελα Αντερσον: Το Playboy για μένα ήταν μεγάλο πανεπιστήμιο

H 49χρονη πόζαρε με τα απολύτως απαραίτητα και απέδειξε ότι ακόμα το έχει

Πάμελα Αντερσον: Το Playboy για μένα ήταν μεγάλο πανεπιστήμιο
Δεκαεννέα χρόνια αφότου κρέμασε το κόκκινο μαγιό του Baywatch και η Πάμελα Άντερσον το έχει ακόμα. Στα 50 της χρόνια διατηρεί μια αξιοζήλευτη σιλουέτα και δεν διστάζει να τη δείξει στο φακό. 

Η Πάμελα πόζαρε με τα απολύτως απαραίτητα για το ισπανικό περιοδικό Solar αποζημιώνοντας τους θαυμαστές της. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό μίλησε για τα είδωλά της αλλά και για το πικάντικο παρελθόν της με τις αμέτρητες φωτογραφήσεις.

Κλείσιμο




 

«Τα προσωπικά μου είδωλα είναι οι Brigitte Bardot, Marilyn Monroe, Raquel Welch, Romy Schneider, Anita Ekberg, Ursula Andress. Είναι όλες τους πανέμορφες και σπουδαίες ηθοποιοί. Αγαπημένοι σκηνοθέτες είναι κυρίως ο Fellini και ο Godard. Η Raquel πάντα με νοιάζεται και μου δίνει μοναδικές συμβουλές. Η Ursula μου έδωσε μια μεγάλη αγκαλιά στο Μονακό και μου είπε πόσο με αγαπάει» και προσθέτει: «Με την Brigitte έχουμε μιλήσει μερικές φορές στο τηλέφωνο. Αυτή η γυναίκα αποτελεί έμπνευση για μένα. Με αποκαλεί κόρη της που νοιάζεται για τα ζώα».




Η Πάμελα μίλησε επίσης και για τις 14 φωτογραφήσεις που έχει κάνει για το περιοδικό Playboy: «Δεν μετανιώνω για καμία από αυτές τις φωτογραφήσεις μου. Από όλες έχω τις αναμνήσεις μου. Το Playboy για μένα ήταν μεγάλο πανεπιστήμιο. Στην έπαυλη του Playboy έμαθα πολλά και κυρίως γνώρισα ανθρώπους που ήταν πραγματικοί καλλιτέχνες. Τότε ήμουν ελεύθερο πνεύμα και αυτή η φάση της ζωής μου ήταν υπέροχη».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης