Για την έλευση του καλοκαιριού ανυπομονεί η Πόπη Μαλλιωτάκη, όπως φαίνεται από την τελευταία της ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Η τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες με την ίδια να ποζάρει, φορώντας φούξια μπικίνι, ενώ βρίσκεται σε μία πισίνα. «Καλημερούδια. Με το καλοκαιράκι μας να πλησιάζει», ήταν το σχόλιο που έκανε η Πόπη Μαλλιωτάκη στη λεζάντα που συνόδευε τα σχετικά στιγμιότυπα.
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.