Στεφανία Γουλιώτη: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι της στο Παρίσι
Δύο βδομάδες δεν είναι αρκετές, σχολίασε η ηθοποιός σε ανάρτησή της στα social media
Στο Παρίσι ταξίδεψε η Στεφανία Γουλιώτη, δημοσιεύοντας μερικές φωτογραφίες στα social media.
Η ηθοποιός πόζαρε μπροστά στον Πύργο του Άιφελ και σε δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας και επισκέφτηκε μουσεία και παριζιάνικα καφέ. Αφού μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στο Instagram εικόνες από το ταξίδι της, τόνισε πως οι δύο εβδομάδες που πέρασε εκεί δεν ήταν αρκετές για να εξερευνήσει στον βαθμό που θα ήθελε το Παρίσι.
Όπως έγραψε στην ανάρτησή της: «Δεύτερη Βδομάδα. Όσο βαθαίνεις τη σχέση σου με μια πόλη, αλλάζεις, μαθαίνεις, μετακινείσαι, ψάχνεις τη χαρά, την Τέχνη, την τρέλα της. Παύεις να φοβάσαι το μέγεθός της. Η σχέση μου με τη Γαλλία είναι λίγο παραμελημένη αλλά τόσο λόγω καταγωγής, όσο και λόγω θαυμασμού,τώρα πια θα κρατήσω όσο πιο ζωντανή μπορώ. Δύο βδομάδες δεν είναι αρκετές για καμία σχέση».
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.