Σε πλάνα που προβλήθηκαν τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου στο «Πρωινό», η παρουσιάστρια φαίνεται στο ΟΑΚΑ να παρακολουθεί τον αγώνα μαζί με την οικογένειά της. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είδε τους δύο ημιτελικούς την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου και τον τελικό του Σαββάτου.
Δημοσιογράφος της εκπομπής πλησίασε την Ελένη Μενεγάκη κατά την είσοδό της στο γήπεδο και ανάμεσα στις ερωτήσεις για τα επαγγελματικά σχέδιά της, απάντησε: «Την αγάπη μου να περιμένετε και θα την έχετε συνέχεια».
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.