Η Silia Kapsis ανέβηκε στη σκηνή του Malmö Arena στον Μεγάλο Τελικό της Eurovision το βράδυ του Σαββάτου 11 Μαΐου.
Η 17χρονη εκπρόσωπος της Κύπρου τραγούδησε το «Liar» και εντυπωσίασε με τις χορευτικές της κινήσεις και την ενέργειά της. Η νεαρή τραγουδίστρια ήταν ντυμένη με ένα λευκό crop-top και ένα ασορτί παντελόνι και μαζί με την ομάδα της ξεσήκωσαν το κοινό του σταδίου.
Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην 19η θέση μετά την Αρμενία και πριν την Ελβετία.
Δείτε το βίντεο με την εμφάνιση της Κύπρου
Ο τελικός του μουσικού διαγωνισμού πραγματοποιήθηκε στο Μάλμε της Σουηδίας, μετά την περσινή νίκη της Loreen με το «Tattoo». Η Μαρίνα Σάττι εμφανίστηκε 11η ερμηνεύοντας το «Ζάρι».
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.