Ήβη Αδάμου: Αποκαλύπτει τον λόγο που δεν παντρεύεται τον Μιχάλη Κουινέλη

Ήβη Αδάμου: Αποκαλύπτει τον λόγο που δεν παντρεύεται τον Μιχάλη Κουινέλη

Ο σεβασμός, η αμοιβαία εκτίμηση, το να θαυμάζεις τον άλλον και η συζήτηση είναι πολύ σημαντικά σε μια σχέση, δήλωσε η τραγουδίστρια

kouinelis-damou
Η Ήβη Αδάμου μίλησε για τον σύντροφό της, Μιχάλη Κουϊνέλη, καθώς αποκάλυψε και τον λόγο που δεν έχουν παντρευτεί, την κόρη της, την καριέρα, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Fay’s Time».

Η τραγουδίστρια σχολίασε και για την επαγγελματική συνεργασία με τον Μιχάλη Κουινέλη: «Το να δουλεύεις με τον σύντροφό σου μπορεί να έχει μικροδυσκολίες, αλλά τα βρίσκουμε, έχουμε πολλά κοινά και συζητάμε πάρα πολύ μεταξύ μας και για πάρα πολλά πράγματα και νομίζω ότι η συζήτηση βοηθάει πάρα πολύ σε όλα».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0en1ic0m4t5)

Σε ερώτηση για το πώς άλλαξε η ζωή της μετά τη συμμετοχή στο X-Factor, από όπου ξεκίνησε, η Ήβη Αδάμου απάντησε: «Είμαι πιο ώριμη από το 2008 που πήγα το X-Factor, δεν είμαι τόσο αυθόρμητη όσο ήμουν, σκέφτομαι τα πράγματα περισσότερες φορές. Ένα πράγμα που έχω αναθεωρήσει πλέον, είναι το τρομερό πράγμα για τη δουλειά. Πλέον θεωρώ ότι τα σημαντικά πράγματα στη ζωή είναι η οικογένεια και οι δικοί μας άνθρωποι. Σε αυτό έπαιξε ρόλο και το παιδί και η σχέση μου με τον Μιχάλη, γιατί ένας σύντροφος που είναι πλάι σου το να είναι καλός σύντροφος έχει μεγάλη σημασία. Δεν θυμάμαι πραγματικά πως ήμουν πριν έρθει στον κόσμο η κόρη μου, τώρα έχουν όλα έναν σκοπό, ένα νόημα. Προσπαθώ να είμαι όσο καλύτερη μαμά γίνεται, να της δίνω πάντα μια καλή βάση, γιατί αυτό μου έδωσαν οι γονείς μου. Ελπίζω να κάνω καλή δουλειά».

Σχετικά με τον λόγο που δεν έχει παντρευτεί με τον Μιχάλη Κουινέλη, η Ήβη Αδάμου εξήγησε: «Ο σεβασμός, η αμοιβαία εκτίμηση, το να θαυμάζεις τον άλλον και η συζήτηση είναι πολύ σημαντικά σε μια σχέση. Δεν με πειράζει όταν με ρωτάνε γιατί δεν έχουμε παντρευτεί, μπορεί να φαίνεται και περίεργο σε κάποιους. Νομίζω όμως ότι στα μάτια του Θεού, δύο άνθρωποι που είναι τόσο αγαπημένοι και το δείχνουν καθημερινά, είναι σαν παντρεμένοι. Ο Μιχάλης πολλές φορές μου λέει “Γιατί να παντρευτούμε; Δεν θέλω να χωρίσουμε ποτέ”. Το λέει για πλάκα, αλλά ίσως και να το εννοεί. Δεν είναι κάτι που επείγει, ή κάτι που σκεφτόμαστε και συνέχεια, ίσως κάποια στιγμή να γίνει και να μην γίνει ποτέ, μου φτάνει που έχω τον Μιχάλη και την κόρη μας».

Ειδήσεις σήμερα:

Μάνος Δασκαλάκης: Τα έχω πενθήσει τα παιδιά μου, δύο χρόνια είμαι κλεισμένος στο σπίτι

«Ήταν μία πλάκα» λένε οι τρεις 15χρονοι - Ελεύθεροι μετά την καταγγελία για ασέλγεια σε βάρος συμμαθητή τους


Έφεση από την Εισαγγελία Εφετών για την αθώωση της μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης