Λεωνίδας Κακούρης: Πήγε να δει την παράσταση από την οποία αποχώρησε - Ήρθα να καμαρώσω φίλους και συναδέλφους, είπε
Ο ηθοποιός αποχώρησε από τον «Βασιλιά Ληρ» στις αρχές του Ιανουαρίου
Ο Λεωνίδας Κακούρης πήγε να δει την παράσταση «Βασιλιάς Ληρ» στο Εθνικό Θέατρο, δύο μήνες μετά την ξαφνική αποχώρησή του.
Ο ηθοποιός έκανε κάποιες δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα» έξω από το θέατρο.
Συγκεκριμένα, σχολίασε: «Ήρθα με την κόρη μου να καμαρώσω τους φίλους και συναδέλφους που περάσαμε τόσο καιρό μαζί. Ο Γιάννης Νταλιάνης είναι φίλος μου. Η επιστροφή μου στην τηλεόραση ήταν ομαλή. Δεν έχω διάθεση να μιλήσω και να αναπτύξω αυτά τα ζητήματα…».
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς