Αυτή η νύχτα μένει: Ο Στρατής κλείνει το «Όνειρο»

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Στρατής κλείνει το «Όνειρο»

Συγκρούεται με όλο τον κόσμο του μαγαζιού - Δείτε το τρέιλερ

stratis_nyxta723
Απόψε στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» και ώρα 22:40, η Νίτσα ομολογεί στη Βρεττώ το φόνο του Νώντα και μια «καταιγίδα» εξελίξεων έρχεται.

Διαβάστε όσα θα συμβούν
Ο Χρήστος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες από τον εισαγγελέα αποφασισμένος να φτάσει μέχρι το τέλος. Η Ζέτα βρίσκεται μετέωρη ανάμεσα στις αναμνήσεις που βρίσκονται παντού και την πραγματικότητα που και πάλι την πιέζει. Ο Στρατής βρίσκεται στα άκρα και χάνει τον έλεγχο των πραγμάτων, κλείνει το “Όνειρο”, συγκρούεται με όλο τον κόσμο του μαγαζιού, κάνοντας και τη Νίκη να σκέφτεται όλο και περισσότερο πως ήρθε η ώρα για το τέλος. Η αγωνία της εξορισμένης Βρεττώς για τα παιδιά της θα την οδηγήσει στην πόρτα του Γιώργη και η αποκάλυψη της Νίτσας θα την αφήσει άναυδη.

Δείτε το τρέιλερ:
Αυτή η νύχτα μένει | Τετάρτη 22:40

Πρωταγωνιστούν: Βασίλης Μπισμπίκης και Γιάννης Στάνκογλου, Άννα Μάσχα, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Κόρα Καρβούνη, Γιάννης Τσορτέκης, Γιάννος Περλέγκας, Ελένη Ρουσσινού, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργος Αρμένης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Κώστας Μπερικόπουλος, Μαρία Κατσανδρή, Γιάννης Νταλιάνης, Στάθης Κόικας, Γιάννης Εγγλέζος, Ναταλία Σουίφτ, Μελίνα Λεφαντζή, Γιώργος Παπαπαύλου, Τάσος Λέκκας, Νίκος Αλεξίου, Δημήτρης Πλειώνης, Ιωάννης Απέργης, Νικολέτα Καρρά, Ελένη Βεργέτη, Θανάσης Βλαβιανός, Αναστασία Τσιλιμπίου, Σπύρος Σταμούλης, Δημήτρης Καραμπέτσης, Νίκος Βατικιώτης, Γιώργος Τσάφας, Δανάη Λουκάκη, Γιώργος Ψυχογιός, Χρήστος Παπαδόπουλος, Φοίβος Παπακώστας, Διονύσης Μακρής, Μάρω Παπαδοπούλου, Ελισάβετ Καβαλάκη, Μιχάλης Αλικάκος, Έκτορας Φέρτης, Δημήτρης Χατζημιχαηλίδης, Δημοσθένης Ξυλαρδιστός, Τζωρτζίνα Χρυσκιώτη.


Ειδήσεις σήμερα:

Τη λύση του Φάμελλου σκέφτονται τώρα οι «προεδρικοί» στον ΣΥΡΙΖΑ - Πώς διαμορφώνονται οι συμμαχίες

«Μας είπαν ότι δεν άντεξε η καρδούλα του μικρού» - Θρήνος για τα αδέλφια που «έφυγαν» σε 6 ώρες

Survivor All Star: Η αποκάλυψη του Σάκη και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση πριν τους ημιτελικούς - Δείτε βίντεο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης