Survivor All Star: Η αποκάλυψη του Σάκη και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση πριν τους ημιτελικούς - Δείτε βίντεο

Survivor All Star: Η αποκάλυψη του Σάκη και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση πριν τους ημιτελικούς - Δείτε βίντεο

Το ξέσπασμα της Μαριαλένας, το πρόγραμμα μέχρι τον τελικό, το νοσταλγικό συμβούλιο και η μάχη για την πρώτη ασυλία της τελευταίας εβδομάδας στον Άγιο Δομίνικο

Collage_Maker-05-Jul-2023-01-34-AM-7753
Στην τελική ευθεία για την επιστροφή στην Ελλάδα βρίσκονται οι παίκτες του Survivor All Star, καθώς διανύουν την τελευταία τους εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο πριν οι τέσσερις εξ αυτών βρεθούν στα ημιτελικά του Γαλατσίου. Νικητής στο αγώνισμα για την πρώτη ασυλία ήταν ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος στο... νοσταλγικό συμβούλιο εξομολογήθηκε πως λίγο μετά την έναρξη του φετινού ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ είχε σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει οικειοθελώς λόγω ψυχολογικής πίεσης. Στο τάκο βγήκε ξανά ο Νίκος Μπάρτζης.

Οι πέντε survivors είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν με τα παιχνίδια της Καραϊβικής πριν μπουν ξανά στο στίβο μάχης για να αναμετρηθούν με στόχο την πρώτη ατομική ασυλία της εβδομάδας. Νικητές και φαγωμένοι έφυγαν ο Σάκης με το Νίκο.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cttlt8ifkbwh)

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cttlylee0zi9)
Κλείσιμο


Στο επεισόδιο της Τρίτης (4/7) ο Γιώργος Λιανός στην αρχή του αγωνίσματος εξήγησε στους Σάκη, Μαριαλένα, Μάριο, Νίκο και Στέλλα το πως θα πορευθούν την τελευταία εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο. «Αυτή την εβδομάδα θα αναδειχθούν συνολικά τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση από τις δύο ψηφοφορίες (Τρίτη και Τετάρτη), ενώ την Πέμπτη και την Κυριακή θα διεξαχθούν αγώνες κατάταξης. Ο Ημιτελικός του Survivor θα πραγματοποιηθεί ζωντανά από το Γαλάτσι το βράδυ της Δευτέρας 10/7, ενώ ο μεγάλος Τελικός την Τρίτη 11/7».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cttmdrancfbd)


Κατά τη διάρκεια των αγώνων για την πρώτη ασυλία η Μαριαλένα Ρουμελιώτη βγήκε εκτός εαυτού επειδή δεν μπορούσε να βρει τον στόχο.

«Εάν βάλω δύναμη, πάει δυνατά. Εάν δεν βάλω, πάει εκεί πέρα. Εγώ πού να φτάσω εκεί; Εάν βάλω δύναμη, θα πάει πίσω! Είναι δυνατόν;», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στον σύντροφό της εμφανώς εκνευρισμένη.

«Πώς να ηρεμήσω, ρε Σάκη; Ρίχνω έτσι, δεν φτάνει. Ρίχνω έτσι, πάει δυνατά. Πώς να ρίξω για να το πετύχω; Άσε με!», παραπονέθηκε η 28χρονη παίκτρια της Κόκκινης ομάδας όταν ο Σάκης προσπάθησε να την ηρεμήσει.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cttnuac1es21)


Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, στον επόμενο αγώνα της με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, ξέσπασε σε κλάματα όταν δυσκολεύτηκε ξανά στο σημείο του στόχου, με αποτέλεσμα μάλιστα να τα παρατήσει και να γίνει η πρώτη που θα έβγαινε νοκ άουτ.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctto237z7e95)


Τη Μαριαλένα ακολούθησε ο Μάριος και ο Νίκος με τη Στέλλα και τον Σάκη να πηγαίνουν στον τελικό.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cttodf6rzbo1)

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cttoh5vuv3g9)


Την ασυλία κατάφερε να εξασφαλίσει ο Σάκης φτάνοντας τις 9 νίκες, όσες έχει και η Στέλλα, με τους δυο τους να διεκδικούν τον τίτλο του MVP.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cttokr83mqix)

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cttop4u0krpl)


Στο Συμβούλιο του Νησιού και πριν την κάλπη ο Γιώργος Λιανός θέλησε να μάθει για τις διαφορές που βίωσαν φέτος οι πέντε στο Survivor All Star σε σχέση με τη συμμετοχή τους την 1η τους φορά στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cttp9lwetv69)


Μάλιστα ο Σάκης Κατσούλης προχώρησε σε μία προσωπική εξομολόγηση. Ο νικητής του Survivor 2021 παραδέχθηκε για πρώτη φορά πως λίγο μετά την έναρξη του παιχνιδιού είχε σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει οικειοθελώς λόγω ψυχολογικής πίεσης.

«Λίγο πριν τον δεύτερο μήνα θυμάμαι ότι για πρώτη φορά είπα στη Μαριαλένα να φύγουμε. Δεν ήμουν καθόλου καλά, δεν ήμουν σίγουρα ο εαυτός μου. Μου το έλεγε συνέχεια η Μαριαλένα, ότι έχει χαθεί ο Σάκης που ήξερε», ανέφερε αρχικά ο Σάκης Κατσούλης.

«Ξέρω από πείνα, μου αρέσει και η επιβίωση αλλά το πρώτο διάστημα δεν ήμουν ο εαυτός μου. Ήταν μεγάλο ρίσκο για μένα να ξαναμπώ στο Survivor, το πρώτο τρόπαιο σου δίνει μία επιβεβαίωση. Θέλει μεγάλο θάρρος να ξανασυμμετάσχεις, όλο αυτό που έχτισες μπορεί να καταρρεύσει», επισημαίνει ο νικητής του 2021.

«Πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι ένα πυροτέχνημα αλλά ότι έχεις κάποιες βάσεις για να καταλήξεις εκεί. Το αγωνιστικό κομμάτι ήταν το μεγαλύτερό μου άγχος. Με κράτησαν τα λόγια της Μαριαλένας και ένας κρυφός εγωισμός μέσα μου. Ενώ έλεγα ότι θέλω να φύγω, δεν αντέχω άλλο.

Δεν ήθελα να απογοητεύσω την οικογένειά μου, τους δικούς μου ανθρώπους και τον κόσμο που από το υστέρημά του με στήριξε. Γι’ αυτό σφίγγεις τα δόντια και συνεχίζεις», κατέληξε στην τοποθέτησή του Κατσούλης.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cttoys3nwt35)


Στη συνέχεια οι 5 survivors πήγαν στην κάλπη για να βγάλουν με ψήφους 4-1 στον τάκο για ακόμα μια φορά το Νίκο Μπάρτζη (μία ψήφο πήρε η Στέλλα).

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cttpcbqi8t75)


«Θέλουν να με διώξουν πολύ τα παιδιά μάλλον. Δεν τους κάνω το χατίρι, δεν φεύγω. Θα δείξει, όλο το θέμα είναι αύριο», δήλωσε ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cttpdycdb2rt)




Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης στο Bloomberg: Δεσμευόμαστε για πρόωρη αποπληρωμή των δανείων του πρώτου μνημονίου

Γιώργος Τσίπρας: Yπαρκτός ο κίνδυνος διάσπασης του ΣΥΡΙΖΑ

Ρίο - Αντίρριο: Κόβουν την ανάσα οι εικόνες των επτά αλπινιστών στα καλώδια και τους πυλώνες της γέφυρας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης