20.000 δολάρια τον μήνα για ένα ρετιρέ με δύο υπνοδωμάτια και δύο μπάνια, φέρεται να πληρώνει ο Κάνιε Γουέστ, καθώς αποφάσισε να αφήσει πίσω του την πολυτελή έπαυλη στο Μαλιμπού.
Εκείνος και η σύζυγός του, Μπιάνκα Σένσοριζουν πλέον, στο Δυτικό Χόλιγουντ και σύμφωνα με τη Sun, μπορεί το διαμέρισμά τους να μην είναι τόσο ευρύχωρο, αποτελεί όμως το «όνειρο κάθε αρχιτέκτονα».
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ανάμεσα στις ανέσεις που έχει επιλέξει το ζευγάρι να έχει εκεί είναι μια θερμαινόμενη πισίνα, ιδιωτικό κινηματογράφο, μπαρ και 24ωρη υπηρεσία θυρωρού.
«Είναι ένα υπέροχο διαμέρισμα και το εσωτερικό του είναι πολύ Ye. Είναι ένα μοναδικό σημείο», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού.
Προς το παρόν, η έπαυλη αξίας 57 εκατ. δολαρίων που αγόρασε ο Ye στο Μαλιμπού παραμένει άδεια.
Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.