Κάνιε Γουέστ: Υπό κατάρρευση ακίνητο αξίας $2,2 εκατ. του ράπερ

Κάνιε Γουέστ: Υπό κατάρρευση ακίνητο αξίας $2,2 εκατ. του ράπερ

Ο ράπερ μετά τον χωρισμό του από την Κιμ Καρντάσιαν έχει αφήσει την περιουσία του... στο έλεος της μοίρας της

kanye_west
Πέρα από την πολυτάραχη ζωή του Κάνιε Γουέστ που τον τελευταίο καιρό καταφέρνει να μονοπωλεί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, για τους λάθος λόγους, υπό κατάρρευση φαίνεται να βρίσκεται και το ακίνητό στο Λος Άντζελες, αξίας 2,2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σε βίντεο και εικόνες που δημοσιεύτηκαν στη Daily Mail, είναι ξεκάθαρη η φθορά του ακινήτου, καθώς οι τοίχοι έχουν καταρρεύσει, ενώ σκουπίδια είναι σκορπισμένα παντού.


Ο ράπερ φαίνεται μετά τον χωρισμό του από την Κιμ Καρντάσιαν, να έχει αφήσει την περιουσία του στο έλεος της μοίρας της.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται στη βρετανική εφημερίδα, οι τοίχοι γύρω από τον ξενώνα έχουν γκρεμιστεί, αφήνοντας εκτεθειμένο έναν συρμάτινο φράχτη με σκουπίδια σκορπισμένα τριγύρω. Μάλιστα τμήματα των τοίχων γύρω από το κεντρικό κτίριο, έχουν πέσει και μονάχα ένα το λευκό ύφασμα καλύπτει την κατοικία που «αργοπεθαίνει». 

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Γουέστ πιθανώς να συγκατοικούσε στο συγκριμένο ακίνητο με την Ιρίνα Σάικ, με την οποία φέρεται να σύναψαν έναν σύντομο ερωτικό δεσμό. 

Δείτε βίντεο

Το ακίνητο διαθέτει ένα εκπληκτικό πέτρινο τζάκι που ξεκινά από το δάπεδο μέχρι την οροφή, διαθέτει πατώματα από μασίφ ξύλο, τεράστιες θολωτές οροφές, μία ευρύχωρη και εντυπωσιακή σουίτα στο ισόγειο και μία μπανιέρα σε στιλ σπα. Επιπλέον, έχει δύο ανεξάρτητους ξενώνες, έξι δωμάτια, συνολικά επτά μπάνια, γκαράζ τεσσάρων αυτοκινήτων, τεράστιο αχυρώνα, μαντρί και άφθονο χώρο για πισίνα ή αμπελώνα.

Μάλιστα οι εντυπωσιακές εγκαταστάσεις χρησιμοποιήθηκαν και για ένα διάστημα από το «Donda Academy» ένα χριστιανικό σχολείο δημοτικής εκπαίδευσης των ΗΠΑ, που εγκαταστάθηκε εκεί τον Σεπτέμβριο του 2020.


Ειδήσεις σήμερα:

Χιονίζει στα βόρεια προάστια - Ποιες περιοχές «χτυπά» η Μπάρμπαρα

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί στην Αττική λόγω κακοκαιρίας - Επί ποδός οι αρχές για τον χιονιά

Χιονίζει στον Βόλο και στο Πήλιο - Απαγορευτικό απόπλου για Σποράδες

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης