Ο γνωστός ηθοποιός εισήχθη στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας στην Πάτρα, σύμφωνα με δημοσίευμα του tempo24.
Βρισκόταν εκεί για τις ανάγκες της παράστασης «Παγίδα», όπου συμμετέχει με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη και την Έφη Μουρίκη.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για την κατάστασή του. Ο ηθοποιός φαίνεται πως έχει ένα ελαφρύ ορθοπεδικό θέμα.
Μετά από εξετάσεις στις οποίες και υποβλήθηκε, ο Γιώργος Κωνσταντίνου επέστρεψε στο ξενοδοχείο, όπου διαμένει, για να ξεκουραστεί και να ανακτήσει τις δυνάμεις του.
Με τις καινοτόμες και ευέλικτες υπηρεσίες του Κωτσόβολου, κάθε αγορά είναι μια νέα και συναρπαστική εμπειρία – Πώς να αποκτήσουμε όλα όσα ονειρευόμαστε για τον χώρο μας, με τη βοήθεια εξειδικευμένων designers.
Τα αναβατόρια σκάλας της Draculis είναι η ιδανική λύση για τα άτομα που αντιμετωπίζουν θέματα υγείας ή κινητικές δυσκολίες, καθώς και για άτομα της 3ης ηλικίας - Ένα εργαλείο ζωής, για ποιοτική και ασφαλή καθημερινότητα.
Με ηγετική παρουσία στην ελληνική αγορά και περισσότερους από 600.000 πελάτες, η Protergia αποτελεί τον μεγαλύτερο ιδιώτη πάροχο ενέργειας στην Ελλάδα, προσφέροντας αξιόπιστες λύσεις που κάνουν τη διαφορά στην καθημερινότητά σου.