Ολίβια Γουάιλντ σε Έμιλι Ραταϊκόφσκι: «Μην με πιάνεις στο στόμα σου»

Ολίβια Γουάιλντ σε Έμιλι Ραταϊκόφσκι: «Μην με πιάνεις στο στόμα σου»

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση ανάμεσα στην πρώην και τη νυν του τραγουδιστή

wilde-ratajkowski
Η Ολίβια Γουάιλντ μίλησε για τα συναισθήματά της απέναντι στο μοντέλο Έμιλι Ραταϊκόφσκι, αφού η τελευταία σχολίασε το δημόσιο φιλί με τον Χάρι Στάιλς.

Σε συνέντευξή της στην ισπανική Vogue, η Ραταϊκόφσκι δήλωσε ότι «αισθάνεται άσχημα» για τη Γουάιλντ μετά τις φωτογραφίες και τα βίντεο του φιλιού που έγιναν viral. Ωστόσο, μια πηγή από το περιβάλλον της Γουάιλντ αναφέρει ότι η ηθοποιός είναι «έξαλλη» με τα σχόλια της Ραταϊκόφσκι και αισθάνεται ότι το μοντέλο την «πρόδωσε» με το να φιλιέται με τον Στάιλς.
shutterstock_1279050442
Η πηγή συνέχισε λέγοντας ότι η Γουάιλντ θέλει η Ραταϊκόφσκι να «κρατήσει το όνομά της μακριά από το στόμα της» και να «επανεξετάσει τη ζωή της με τα ραντεβού και τους άνδρες που επιλέγει να βγαίνει μαζί τους». Πρότεινε επίσης ότι το μοντέλο θα πρέπει «να επικεντρωθεί στο να είναι μαμά αντί να βγαίνει με όποιον βλέπει».

Η διαμάχη ξεκίνησε όταν η Ραταϊκόφσκι συνελήφθη από την κάμερα να φιλάει τον τραγουδιστή στην Ιαπωνία, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του από την Γουάιλντ. Οι δύο γυναίκες φέρονται να ήταν φίλες πριν από το περιστατικό, με τη Ραταϊκόφσκι να κάνει ακόμη παρέα με τη Γουάιλντ στο πάρτι του Vanity Fair για τα Όσκαρ νωρίτερα φέτος.

Δείτε το βίντεο με το φιλί από την Daily Mail
Harry Styles passionately kisses Emily Ratajkowski in Tokyo streets | Exclusive
Ενώ η Ραταϊκόφσκι αρνήθηκε ότι είχε οποιαδήποτε αντιπαράθεση με τη Γουάιλντ, η πηγή αναφέρει ότι η ηθοποιός πιστεύει ότι το μοντέλο «έσπασε τον κοριτσίστικο κώδικα» με το να φιλιέται με τον Στάιλς, ιδιαίτερα με τόσο δημόσιο τρόπο. Η πηγή πρόσθεσε ότι η Γουάιλντ δεν έχει μιλήσει με το μοντέλο μετά το περιστατικό και αισθάνεται προδομένη από την πρώην φίλη της.

Η Γουάιλντ και ο Στάιλς έβγαιναν μαζί για δύο χρόνια πριν ανακοινώσουν τον χωρισμό τους τον Νοέμβριο του 2021. Η ηθοποιός φέρεται να «προδόθηκε» από τη δημόσια επίδειξη αγάπης της Ραταϊκόφσκι με τον πρώην φίλο της και λέγεται ότι επικεντρώνεται στην καριέρα της και τα παιδιά της αντί για το δράμα γύρω από το περιστατικό.

Ωστόσο, μια πηγή είχε αποκαλύψει επίσης ότι η Γουάιλντ είναι αποφασισμένη να μην αφήσει αυτή την προδοσία να την καταβάλει και εστιάζει στο να προχωρήσει στη ζωή της.
shutterstock_1647035926
Κλείσιμο
«Δεν θέλει να παρασυρθεί σε αυτό το χάος και αρνείται να πάει πίσω στη ζωή της», είχε πει άτομο από το περιβάλλον της, και είχε προσθέσει: «Επικεντρώνεται στην καριέρα της και τα παιδιά της και φέρεται να είναι ανοιχτή στο να βγει ξανά ραντεβού, αλλά μόνο αν βρει κάποιον που νιώθει ότι της αξίζει».

Όσο για τις φήμες που την ήθελαν να είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο μίας επανασύνδεσης με τον Τζέισον Σουντέικις, τον πρώην σύζυγο και πατέρα των παιδιών της, η ίδια πηγή είχε τονίσει ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως πιθανότητα να τα ξαναβρούν.

Η Ραταϊκόφσκι, με τη σειρά της, έχει συνδεθεί στο παρελθόν με αρκετούς άνδρες υψηλού προφίλ, όπως ο κωμικός Έρικ Αντρέ και ο πρώην ηθοποιός του «SNL» Πιτ Ντέιβιντσον.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Σενάριο τρόμου για θερμοκρασίες έως και 50 βαθμούς στην Ελλάδα - Τι λέει ο Λέκκας

Τουρκία: Ο Ερντογάν ακυρώνει όλες τις σημερινές εμφανίσεις του μετά την ξαφνική αδιαθεσία

Γεραπετρίτης: Μηνύσεις σε Εμφιετζόγλου και Ακρίτα μετά τους υπαινιγμούς για τη 12χρονη από τον Κολωνό


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης