Μπεν Άφλεκ - Ξεκινάει «πόλεμος» μεταξύ Τζένιφερ Λόπεζ και Τζένιφερ Γκάρνερ;

Μπεν Άφλεκ - Ξεκινάει «πόλεμος» μεταξύ Τζένιφερ Λόπεζ και Τζένιφερ Γκάρνερ;

«Είναι ο χειρότερος εφιάλτης του» δήλωσε πηγή

affleck-lopez-garner_mak_2
Τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά τις τελευταίες ημέρες αναφέρουν πως υπάρχει μία διαμάχη μεταξύ της Τζένιφερ Λόπεζ και της Τζένιφερ Γκάρνερ., δηλαδή της πρώην και της νυν συντρόφου του Μπεν Άφλεκ.

Σύμφωνα με το «RadarOnline», οι εντάσεις μεταξύ των δύο γυναικών αυξάνονται από τότε που η Γκάρνερ ανέφερε ότι η Λόπεζ έχει μετατρέψει τον Άφλεκ σε περίγελο.

Η πηγή ισχυρίζεται ότι η Λόπεζ είναι έξαλλη με τα σχόλια της πρώην συζύγου του αγαπημένου της, ειδικά όταν η ηθοποιός συνέχισε να λέει ότι δεν της αρέσει να βλέπει ιστορίες για τον Άφλεκ και τη Λόπεζ στον Τύπο, ακόμα και αν είναι θετικές. Η πηγή υποστήριξε ότι το πισώπλατο κομπλιμέντο της Γκάρνερ, όπου αναφέρθηκε στον Άφλεκ ως «αρκετά meme-worthy», ήταν στην πραγματικότητα ένα «F-you» όσον αφορά τη Λόπεζ. «Πραγματικά δουλεύω σκληρά για να μην βλέπω κανέναν μας στον Τύπο», είχε πει η Τζένιφερ Γκάρνερ για εκείνη και τον Άφλεκ. «Δεν με κάνει να αισθάνομαι καλά, ακόμα κι αν είναι κάτι καλό για έναν από τους δυο μας. Δεν έχω ανάγκη να βλέπω κανέναν από την οικογένειά μου να γίνεται meme. Αν και, είμαι σίγουρη ότι είναι αρκετά άξιος για να γίνει meme». Η πηγή υποστήριξε ότι το τελευταίο μέρος αυτής της φράσης στην ουσία είναι μια αιχμή στη Τζέι-Λο και στις δημόσιες στιγμές του ζευγαριού, που συχνά καταλήγουν να γίνονται viral στο ίντερνετ.
shutterstock_388502077

Η Λόπεζ μάλιστα... τρώγεται να τα πει στην Γκάρνερ, αλλά συγκρατείται για να αποφύγει να κάνει σκηνή δημοσίως. Αντ' αυτού, βασίζεται στον Άφλεκ για να παίξει τον ρόλο του μεσολαβητή μεταξύ των δύο γυναικών. «Είναι ο τρόπος της Γκάρνερ να πει ότι ο Μπεν φαίνεται μίζερος και ότι όλες οι δημόσιες εμφανίσεις του είναι άθλιες. Πώς θα μπορούσε η Τζέι-Λο να μην το πάρει προσωπικά;», δήλωσε η πηγή και πρόσθεσε: «Ένα μέρος της Λόπεζ θέλει να ανταποδώσει τα πυρά και να την "πει" στην Γκάρνερ, αλλά είναι αρκετά έξυπνη ώστε να μην κάνει μεγάλη σκηνή δημοσίως. Οπότε, θα είναι στο χέρι του Μπεν να παίξει τον διαιτητή».
shutterstock_2282116251
Κλείσιμο
Ωστόσο, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Marca, η κατάσταση προκαλεί αρκετό άγχος στον Άφλεκ, καθώς βρίσκεται ανάμεσα στη τωρινή σύζυγό του και τη μητέρα των παιδιών του. Το άτομο από το περιβάλλον, ισχυρίζεται ότι ο χειρότερος εφιάλτης του ηθοποιού, είναι η προοπτική τσακωθούν οι δύο γυναίκες: «Είναι απλά θέμα χρόνου να έρθουν οι δύο γυναίκες αντιμέτωπες» τονίζει η πηγή.

Οι φήμες για διαμάχη μεταξύ Λόπεζ και Γκάρνερ έχουν βάλει «φωτιά» στα tabloids, με πολλούς να κάνουν εικασίες για το πιθανό αποτέλεσμα. Κάποιοι πρότειναν ότι η πρώην γυναίκα του Άφλεκ ζηλεύει τη σχέση του με την τραγουδίστρια, ενώ άλλοι υποστήριξαν ότι η Λατίνα σταρ χρησιμοποιεί τη σχέση της με τον άντρα της για να εκδικηθεί την Γκάρνερ.
Jennifer2

Από πριν στα «μαχαίρια» για τον Μπεν Άφλεκ
Η κόντρα μεταξύ Λόπεζ και Γκάρνερ φημολογείται πως υπάρχει εδώ και καιρό. Τον Ιούλιο του 2022, ξένα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η απόφαση του Άφλεκ να αγοράσει μία έπαυλη 67 εκατομμυρίων δολαρίων στο Bel Air με τη Λόπεζ, δεν ικανοποίησε ιδιαίτερα την Γκάρνερ, αφού φοβάται μήπως τα παιδιά πάρουν «κακό παράδειγμα και επηρεαστούν από την περιττή πολυτέλεια».

Ένα άρθρο στο Life & Style υποστήριζε την ίδια περίοδο, ότι υπήρξε μια έντονη λογομαχία μεταξύ του πρώην ζευγαριού, με την Γκάρνερ να ισχυρίζεται ότι ακόμα και για τα πρότυπα του Χόλιγουντ, είναι γελοίο να ξοδεύονται τέτοια ποσά, ενώ εξέφρασε την άποψη, πως η Λόπεζ τον μετατρέπει σε άπληστο.
GARNER-LOPEZ-AFFLECK

Η αλήθεια είναι ότι η Γκάρνερ δεν μένει σε κάποιο μικρό σπίτι, όμως φρόντιζε πάντοτε να μεγαλώνει τα τρία παιδιά τους χωρίς υπερβολές. Από την άλλη πλευρά βέβαια, δεν είναι λίγοι κι αυτοί που υποστηρίζουν ότι ο Άφλεκ δεν είναι καθόλου φτωχός και η Λόπεζ με καθαρή περιουσία που αγγίζει τα 450 εκατομμύρια, μπορεί να αγοράσει ότι θέλει και μόνη της.

Στη συνέχεια, το National Enquirer ανέφερε ότι ο πλούσιος τρόπος ζωής του Άφλεκ αναστάτωσε την Γκάρνερ αφού «μισεί την ιδέα να τον εκμεταλλεύονται», ενώ η ίδια πηγή υποστηρίζει πως «το ποσό των χρημάτων που βγαίνει από τον λογαριασμό του, δεν ταιριάζει με αυτό που έρχεται και η Τζεν εξακολουθεί να αισθάνεται την ανάγκη να προσέχει τον Μπεν όπως έκανε όταν παντρεύτηκαν».
Φωτογραφίες: Shutterstock
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης