Τζένιφερ Λόπεζ: Στα «μαχαίρια» με την Γκάρνερ για τον Μπεν Άφλεκ;

Τζένιφερ Λόπεζ: Στα «μαχαίρια» με την Γκάρνερ για τον Μπεν Άφλεκ;

Οι κακές γλώσσες λένε πως οι δυο τους δεν τα πάνε καλά και τα παιδιά τους πρέπει να διαλέξουν ποιανού το μέρος θα πάρουν

GARNER-LOPEZ-AFFLECK
Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ εδώ και μερικές ημέρες απολαμβάνουν επίσημα τον έρωτά τους, καθώς ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου. Μόλις μια εβδομάδα μετά το ευτυχές γεγονός, έρχονται στο φως περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το γιατί αποφάσισαν να παντρευτούν άρον άρον!

Οι «Μπένιφερ» αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης στο Λας Βέγκας αργά το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, αλλά δεν έμειναν στην «πόλη της αμαρτίας» για πολύ. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Page Six», αφού παντρεύτηκαν γευμάτισαν τρώγοντας πίτσα, ενώ λίγο μετά επιβιβάστηκαν στο ιδιωτικό τους τζετ για να επιστρέψουν στο Λος Άντζελες τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

Η τραγουδίστρια ενημέρωσε τους θαυμαστές της μέσα από το «On The JLo» ότι τους συνόδευαν τα παιδιά τους, όμως σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μόνο η Εμ, η 14χρονη κόρη της Λόπεζ, και η Σεραφίνα, η 13χρονη κόρη του Άφλεκ, ήταν στον γάμο τους.

Η Τζένιφερ έχει ακόμα έναν γιο τον Μαξ. Τα δίδυμα τα έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της Μαρκ Άντονι. Ο Μπεν από την πλευρά του εκτός από τη Σεραφίνα έχει ακόμα δύο παιδιά με την Τζένιφερ Γκάρνερ. Την 16χρονη Βάιολετ και τον 10χρονο Σάμιουελ. Απορία προκαλεί λοιπόν γιατί τα άλλα παιδιά της μικτής οικογένειας δεν έδωσαν το παρόν στο λαμπερό γεγονός.
Lopez14

Στα «μαχαίρια» οι δύο Τζένιφερ;
Σύμφωνα με μια καλά πληροφορημένη πηγή της «Post», η Βάιολετ δεν ήθελε να παρευρεθεί στον γάμο επειδή είναι «πιστή στη μαμά της». Η πρώην σύζυγος του Άφλεκ δεν έχει σχολιάσει ακόμα τίποτα για τον γάμο του ζευγαριού, αλλά φαίνεται πως ήταν ενήμερη ότι θα συνέβαινε.

Οι κακές γλώσσες πάντως λένε πως η Βάιολετ δεν πολυσυμπαθεί τη νέα της μητριά και άλλες πληροφορίες που επικαλείται ο γνωστός blogger Πέρεζ Χίλτον, υποστηρίζουν πως οι δυο Τζένιφερ στη ζωή του Άφλεκ, είναι στα «μαχαίρια». Μάλιστα τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Μπεν είχε αποκαλύψει στο «Howard Stern Show» ότι θα ήταν ακόμα αλκοολικός, αν δεν είχε χωρίσει την Γκάρνερ. Οι πρώην ήταν παντρεμένοι από το 2005 έως το 2018.

Εκείνη την εποχή, η Γκάρνερ φέρεται να είχε τσαντιστεί με τα σχόλια του πρώην συζύγου της, δεδομένου ότι ήταν στο πλευρό του όσο πάλευε με τον αλκοολισμό. Ο Μπεν αργότερα ανασκεύασε τις δηλώσεις του.
Κλείσιμο
Jennifer2

Πριν μερικούς μήνες μάλιστα, ξένα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η απόφαση του Άφλεκ να αγοράσει μία έπαυλη 67 εκατομμυρίων δολαρίων στο Bel Air με τη Λόπεζ, δεν ικανοποίησε ιδιαίτερα την Γκάρνερ, αφού φοβάται μήπως τα παιδιά πάρουν «κακό παράδειγμα και επηρεαστούν από την περιττή πολυτέλεια».

Ένα άρθρο στο Life & Style υποστήριζε ότι υπήρξε μια έντονη λογομαχία μεταξύ του πρώην ζευγαριού, με την Γκάρνερ να ισχυρίζεται ότι ακόμα και για τα πρότυπα του Χόλιγουντ, είναι γελοίο να ξοδεύονται τέτοια ποσά, ενώ εξέφρασε την άποψη, πως η Λόπεζ τον μετατρέπει σε άπληστο. Η αλήθεια είναι ότι η Γκάρνερ δεν μένει σε κάποιο μικρό σπίτι, όμως φρόντιζε πάντοτε να μεγαλώνει τα τρία παιδιά τους χωρίς υπερβολές. Από την άλλη πλευρά βέβαια, δεν είναι λίγοι κι αυτοί που υποστηρίζουν ότι ο Άφλεκ δεν είναι καθόλου φτωχός και η Λόπεζ με καθαρή περιουσία που αγγίζει τα 450 εκατομμύρια, μπορεί να αγοράσει ότι θέλει και μόνη της.
Στη συνέχεια, το National Enquirer ανέφερε ότι ο πλούσιος τρόπος ζωής του Άφλεκ αναστάτωσε την Γκάρνερ αφού «μισεί την ιδέα να τον εκμεταλλεύονται», ενώ η ίδια πηγή υποστηρίζει πως «το ποσό των χρημάτων που βγαίνει από τον λογαριασμό του, δεν ταιριάζει με αυτό που έρχεται και η Τζεν εξακολουθεί να αισθάνεται την ανάγκη να προσέχει τον Μπεν όπως έκανε όταν παντρεύτηκαν».

Αυτό που διαρρέει από πηγές που γνωρίζουν, είναι πως τα παιδιά έχουν βρεθεί στη μέση και πρέπει να διαλέξουν στρατόπεδο. Προς το παρόν, οι εκπρόσωποι των νεόνυμφων αρνήθηκαν να σχολιάσουν ποιος ακριβώς παραβρέθηκε στον γάμο τους και ποιος όχι, σύμφωνα με την «Page Six».

Το διάσημο ζευγάρι πάντως, λίγες ημέρες μετά τον γάμο του επέλεξε το Παρίσι για να κάνει το ταξίδι του μέλιτος και μαζί τους έχουν τις δύο κόρες του ηθοποιού, Βάιολετ και Σεραφίνα, αλλά και την κόρη της Λόπεζ, Εμ, οπότε ίσως και να έχει μπει ήδη «λίγο νερό στο κρασί», της πρώην συζύγου του ηθοποιού, Σε κάθε περίπτωση, μια δημόσια τοποθέτηση της Γκάρνερ για τον γάμο των Μπένιφερ, θα κλείσει αρκετά στόματα, αφού το θέμα μονοπωλεί τα μέσα ενημέρωσης.
lopez-affelc
Γάμος την τελευταία στιγμή μετά από 18 χρόνια
Η ίδια πηγή υποστήριξε επίσης ότι ο γάμος - έκπληξη έγινε βιαστικά πριν ο σταρ του «Batman» το πολυσκεφτεί και διστάσει την τελευταία στιγμή.

Οι Μπένιφερ αρραβωνιάστηκαν για πρώτη φορά το 2002, αλλά ακύρωσαν τον γάμο τους το 2003, εξαιτίας της φρενίτιδας των μέσων μαζικής ενημέρωσης, η οποία ήταν ασφυκτικά μεγάλη και υπερβολική και χώρισαν τον Ιανουάριο της ίδιας χρονιάς.

Μετά από 18 χρόνια, συνέχισαν από εκεί που σταμάτησαν. Η επανένωση έγινε αμέσως μετά τον χωρισμό της πρωταγωνίστριας του «Marry Me» από τον αρραβωνιαστικό της Άλεξ Ροντρίγκεζ και μετά τον χωρισμό του Άφλεκ από την Άνα ντε Άρμας. Ο Μπεν έκανε πρόταση γάμου στην Τζεν για δεύτερη φορά τον Απρίλιο. Έτσι, όλα κινήθηκαν απίστευτα γρήγορα.

Το ζευγάρι σχεδιάζει ακόμα ένα πάρτι για να το γιορτάσει με φίλους και συγγενείς. «Ο γάμος τους θα γίνει με την πρώτη ευκαιρία. Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε ποιοι θα εμφανιστούν», είπε πηγή που βρίσκεται κοντά στο ζευγάρι.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα

Τρεις τραυματίες σε τροχαίο στον Παράδεισο Αμαρουσίου - «Σμπαράλια» το αυτοκίνητο που επέβαιναν (φωτογραφίες)

Ώρες αγωνίας στη νότια Λέσβο - Επτά αεροσκάφη και δυο ελικόπτερα για να περιορίσουν τη φωτιά στα Βατερά


Καιρός: «Καμίνι» σήμερα η χώρα με θερμοκρασίες έως και 42 βαθμούς Κελσίου - Δείτε σε ποιες περιοχές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης