Τζένιφερ Γκάρνερ: Εξηγεί πώς κατάφερε να κρατήσει τα παιδιά της μακριά από τα social media

Τζένιφερ Γκάρνερ: Εξηγεί πώς κατάφερε να κρατήσει τα παιδιά της μακριά από τα social media

Ανέφερε μάλιστα, πως η 17χρονη της όχι μόνο δεν είναι θυμωμένη μαζί της, αλλά την ευγνωμονεί για αυτό

tzenifer-gkarner
Αν και η Τζένιφερ Γκάρνερ αποτελεί μια από τις διασημότερες παρουσίες στο Instagram, με τα χιουμοριστικά της βίντεο να μαζεύουν χιλιάδες likes, η ηθοποιός δεν επιτρέπει στα παιδιά της να έχουν λογαριασμό στα social media.

Σε πρόφατη συνέντευξή της στην εκπομπή «Today», η σταρ εξήγησε τους λόγους που δεν επιτρέπει στη 17χρονη Βάιολετ, τη 14χρονη Σεραφίνα και τον 11χρονο Σάμουελ να ανοίξουν προφίλ στο Instagram.

«Απλώς λέω στα παιδιά μου "δείξτε μου επιστημονικά άρθρα που αποδεικνύουν ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνουν καλό στους εφήβους και μετά θα κάνουμε αυτή τη συζήτηση". Εγώ έχω ήδη πάρα πολλά άρθρα που αποδεικνύουν το αντίθετο», είπε χαρακτηριστικά.



Κλείσιμο
Εξήγησε μάλιστα, πως η 17χρονη της όχι μόνο δεν είναι θυμωμένη μαζί της, αλλά την ευγνωμονεί για αυτό. «Χωρίς καν να έχουν γονείς που είναι γνωστοί, ανησυχώ για όλα τα παιδιά που έχουν να αντιμετωπίσουν αυτή τη νέα πίεση. Η κόρη μου είναι σε ένα σχολείο μόνο με κορίτσια και αυτό είναι τεράστιο πρόβλημα. Κάποια στιγμή, θα συζητήσει μαζί μου για να κάνει Instagram και μπορώ να καταλάβω το γιατί, επειδή είμαι κι εγώ εκεί και είναι διασκεδαστικό αυτό που κάνω και παριστάνω το αντίθετο από αυτό που θέλω να κάνει εκείνη», ανέφερε η σταρ.

Όσο για την ίδια και τον λόγο που άνοιξε Instagram, εξήγησε πως ο λόγος ήταν η εταιρεία της «Once Upon a Farm», με παιδικές τροφές πλούσιες σε φρούτα και λαχανικά.

«Ήταν μέρος της συμφωνίας και το έκανα με βαριά καρδιά, όμως τόσο πολύ ήθελα να εμπλακώ με αυτή την εταιρεία. Όταν το έκανα, με προσέγγισαν όλες αυτές οι εταιρείες στο Λος Άντζελες που κανονίζουν τα social media για σένα και είπα πως δεν θα το έκανα. Πρέπει να μπορώ να το κάνω με τον δικό μου τρόπο. Βγήκα εκεί έξω και έκανα αυτό που έμοιαζε σωστό για μένα», σημειώνει.



Ειδήσεις σήμερα:


Μητσοτάκης: Οι πολίτες δεν επιλέγουν μόνο κόμμα αλλά και πρωθυπουργό - Χρέος μας η στήριξη απέναντι στην ακρίβεια

Εντοπίστηκε στο Κάβο Ντόρο το ναυάγιο του «Χρυσή Αυγή» – Η τραγική ιστορία του πλοίου

Η συγκλονιστική κατάθεση της ανήλικης για τον βιασμό από τον Κλέιμαν στο Κολωνάκι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης