Τζένιφερ Λόπεζ: H πρώτη αντίδρασή της μετά το «κράξιμο» για τη διαφήμιση αλκοόλ - «Αποφάσισα να απολαμβάνω τη ζωή περισσότερο»

Τζένιφερ Λόπεζ: H πρώτη αντίδρασή της μετά το «κράξιμο» για τη διαφήμιση αλκοόλ - «Αποφάσισα να απολαμβάνω τη ζωή περισσότερο»

Η σταρ δεν πίνει αλκοόλ, αλλά λάνσαρε τα δικά της κοκτέιλ και η αντίδραση των φαν της δεν ήταν καθόλου καλή

lopez-alcohol-43
Η Τζένιφερ Λόπεζ λάνσαρε πρόσφατα τη δική της σειρά κοκτέιλ, προς απογοήτευση αρκετών θαυμαστών της. Η ανακοίνωση έγινε στο Instagram, όπου η ανάρτηση έχει λάβει πάνω από 500.000 likes. Ωστόσο, οι αρνητικές αντιδράσεις των θαυμαστών της, έχουν προκαλέσει τη μεγαλύτερη προσοχή.

Πολλοί από τους ακόλουθους της Λόπεζ εξέφρασαν την απογοήτευσή τους και την αποδοκιμασία τους για το πρότζεκτ λόγω των καλά τεκμηριωμένων αγώνων του συντρόφου της, Μπεν Άφλεκ, με το αλκοόλ. Κάποιοι δε αναρωτήθηκαν, γιατί δεν δημιούργησε μια μη αλκοολούχα μάρκα, δεδομένου ότι έχει μιλήσει ανοιχτά για τις αρνητικές επιπτώσεις του αλκοόλ και δεν πίνει η ίδια.

Δείτε τη διαφήμιση


Η σειρά κοκτέιλ, η οποία αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη Λινέτ Μαρέρο, η οποία ανακηρύχθηκε η καλύτερη μπάρμαν του κόσμου, πωλείται με την εμπορική ονομασία «Delola». Η Λόπεζ σχολίασε σε δήλωσή της ότι το σχέδιο βρισκόταν σε εξέλιξη εδώ και δύο χρόνια με τους Kεντ Όστιν και Τζένα Φάγκναν, καθώς και τον μάνατζερ και συνεργάτη της Μπένι Μεντίνα.

Πολλά από τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασαν την απογοήτευσή τους, με έναν θαυμαστή να λέει: «Αυτό είναι απογοητευτικό. Γιατί δεν δημιουργείτε ένα μη αλκοολούχο εμπορικό σήμα, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι έχετε μιλήσει ανοιχτά για τις αρνητικές επιπτώσεις του αλκοόλ και δεν πίνετε εσείς»;. Ένας άλλος θαυμαστής σχολίασε: «Δεν βγάζει νόημα, δεν πίνει!». Κάποιοι μάλιστα κατηγόρησαν τη Λόπεζ ότι είναι αναίσθητη απέναντι στους αγώνες του συζύγου της, με ένα σχόλιο να γράφει: «Είναι πραγματικά αυτός ο τρόπος με τον οποίο υποστηρίζετε κάποιον που αναρρώνει από τον εθισμό στο αλκοόλ;».
Jennifer_Lopez

Σε συνέντευξή της στο People, η Λατίνα σταρ εξήγησε για την πολυσυζητημένη διαφήμιση: «Καθώς έχω γίνει λιγότερο εργασιομανής, αποφάσισα να απολαμβάνω τη ζωή περισσότερο. Ήταν κάτι που πραγματικά ήθελα να κάνω».

Παρά τις αρνητικές αντιδράσεις ορισμένων θαυμαστών της, η Λόπεζ δεν είναι η πρώτη που λανσάρει αλκοόλ, καθώς κι άλλες διασημότητες, όπως ο Τζορτζ Κλούνεϊ και ο Ράιαν Ρέινολντς, έχουν επίσης τις δικές τους μάρκες.

Όμως, η διαμάχη γύρω από τη σειρά κοκτέιλ της Λόπεζ όπως λένε οι φαν της, αναδεικνύει μια ευρύτερη συζήτηση σχετικά με την ευθύνη που έχουν οι διασημότητες όταν πρόκειται για την προώθηση δυνητικά επιβλαβών προϊόντων. Δεν είναι λίγοι και αυτοί που σχολιάζουν ότι η συγκεκριμένη γυναίκα αποτελεί πρότυπο για εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, όποτε είναι κατανοητό γιατί κάποιοι αμφισβητούν την απόφαση της Λόπεζ να προωθήσει ένα αλκοολούχο ποτό. Από την άλλη, η Λόπεζ έχει και τους υποστηρικτές της, που εκτιμούν πως έχει το δικαίωμα να ακολουθεί τα δικά της ενδιαφέροντα και πάθη.

jennifer_lopez__2_


H μάχη του Μπεν Άφλεκ με το αλκοόλ
Ένας από τους λόγους που σχολιάστηκε αρνητικά η νέα μάρκα κοκτέιλ της Λόπεζ, είναι το γεγονός πως ο σύζυγός της και αστέρας του Χόλιγουντ, Μπεν Άφλεκ, έδωσε μεγάλο αγώνα με τον εθισμό του στο αλκοόλ. Ο Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης, έχει μιλήσει ανοιχτά για τους αγώνες του με το αλκοόλ όλα αυτά τα χρόνια και μάχη του με τον εθισμό έχει καταγραφεί επαρκώς στα μέσα ενημέρωσης.

Ο Άφλεκ ζήτησε για πρώτη φορά θεραπεία για τον αλκοολισμό το 2001, λίγο μετά την κυκλοφορία της ταινίας «Pearl Harbor». Αργότερα μίλησε δημόσια για τους αγώνες του, παραδεχόμενος ότι είχε πρόβλημα με το αλκοόλ και ότι αυτό είχε αντίκτυπο στη ζωή και τις σχέσεις του.

Το 2017, ο Άφλεκ ζήτησε και πάλι θεραπεία για αλκοολισμό και έκτοτε μπαινοβγαίνει σε κέντρα αποτοξίνωσης. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ήταν ειλικρινής σχετικά με το ταξίδι του, λέγοντας στους δημοσιογράφους ότι «αγωνίζομαι για τον εαυτό μου και την οικογένειά μου» και ότι ελπίζει να αποτελέσει έμπνευση για άλλους που παλεύουν με τον εθισμό.
Jennifer_Lopez_-_Ben_Affleck_98_

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στους New York Times, ο Άφλεκ μίλησε ανοιχτά για την εμπειρία του με τον εθισμό, περιγράφοντάς τον ως «δύσκολο αγώνα». Μίλησε για το τίμημα που είχε επιφέρει ο αλκοολισμός στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή και για το πώς έπρεπε να δουλέψει σκληρά για να ανακτήσει τον έλεγχο της ζωής και της καριέρας του.

Οι αγώνες του Άφλεκ με το αλκοόλ επηρέασαν και τις σχέσεις του. Ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Τζένιφερ Γκάρνερ από το 2005 έως το 2018 και το ζευγάρι έχει τρία παιδιά. Η Γκάρνερ υποστήριξε τον Άφλεκ καθ' όλη τη διάρκεια των αγώνων του και οι δυο τους διατήρησαν μια φιλική σχέση παρά το διαζύγιό τους.
Κλείσιμο
ben_affleck_arthro

Παρά τις προκλήσεις που αντιμετώπισε ο Άφλεκ, συνέχισε να εργάζεται ως ηθοποιός και σκηνοθέτης. Κέρδισε Όσκαρ καλύτερης ταινίας το 2013 για τη δουλειά του στην ταινία «Argo» και συνέχισε να λαμβάνει την αναγνώριση των κριτικών για τις ερμηνείες του σε ταινίες όπως το «Gone Girl» και το «The Way Back».

Όπως είχε πει και ο ίδιος: «Είναι σημαντικό για τους ανθρώπους να γνωρίζουν ότι δεν πειράζει να αγωνίζονται. Δεν πειράζει να περνάει κανείς δύσκολα. Είναι εντάξει να χρειάζονται βοήθεια. Και δεν είσαι μόνος σου».

Ειδήσεις σήμερα:

Η ΕΠΟ αποφάσισε τελικό στην Κύπρο, όμως η Αστυνομία στη Λευκωσία... δεν ξέρει τίποτα!

Άνοιξαν πανό στην Ακρόπολη για την 12χρονη από τον Κολωνό

Νέο θέμα με Ραγκούση - Ακούστε καθαρίστρια να καταγγέλλει: Την είχαν ανασφάλιστη στο οικογενειακό ξενοδοχείο, την έδιωξαν μετά από έλεγχο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης