Η Πάολανοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, από τις αρχές της εβδομάδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr η τραγουδίστρια χρειάστηκε να νοσηλευτεί, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά συμπτώματα γρίπης τύπου Β, τα οποία μάλιστα προσομοιάζουν αυτά της πνευμονίας.
Η κατάσταση της υγείας της, δεν θα της επιτρέψει να βρεθεί απόψε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται, μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο.
Ωστόσο, οι τελευταίες αναφορές θέλουν την Πάολα να παρουσιάζει σημάδια ανάκαμψης και μάλιστα αναμένεται να βγει από το νοσοκομείο μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη