Αναστασία Τσιλιμπίου για «Αυτή η νύχτα μένει»: Ψυχοπλακώθηκα γυρίζοντας τη σκηνή του βιασμού

Αναστασία Τσιλιμπίου για «Αυτή η νύχτα μένει»: Ψυχοπλακώθηκα γυρίζοντας τη σκηνή του βιασμού

«Σκεφτείτε πόσο άσχημα θα είναι για έναν άνθρωπο που πραγματικά το βιώνει αυτό» αναφέρει

anastasia-tsilimpiou
H Αναστασία Τσιλιμπίου έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», όπου και πρωταγωνιστεί, τα φώτα της δημοσιότητας που μπήκαν στη ζωή της από πολύ νωρίς, αλλά και την εμπειρία της στον χώρο της υποκριτικής.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αρχικά, δήλωσε για τα παιδικά της χρόνια: «Τους γονείς μου τους είχα δίπλα μου από πολύ μικρή. Αυτό σίγουρα με βοήθησε να μην ξεφύγω. Ήμουν πολύ χαμηλών τόνων στο σχολείο, δεν έδινα δικαιώματα και είχα φυσιολογικό περίγυρο. Μετά, όταν τελείωσε το σχολείο, αρχίσαμε να συζητάμε για αυτό με τη δημοσιότητα».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq2x0856rawp)

Στη συνέχεια, μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» και δήλωσε πως η σκηνή που την έκανε να ψυχοπλακωθεί δεν ήταν άλλη από αυτή με τον βιασμό. «Σαν Αναστασία ό,τι και να πω, δεν μπορώ να φτάσω αυτό που θα βιώσει ένα θύμα στα αλήθεια. Εγώ μιλάω εκ του ασφαλούς, έχω τους συναδέλφους μου να με βοηθάνε σε αυτό. Εγώ γυρίζοντας αυτή τη σκηνή, ψυχοπλακώθηκα και στενοχωρήθηκα. Σκεφτείτε πόσο άσχημα θα είναι για έναν άνθρωπο που πραγματικά το βιώνει αυτό», σημείωσε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq2wyaxrvind)
Κλείσιμο

Τέλος, έκανε λόγο για την έρευνα που έκανε, πριν προσεγγίσει τον ρόλο της. «Ήταν όλες οι σκηνές ιδιαίτερα δυνατές και δυσάρεστες και μάλιστα, μου αρέσει που προβάλλονται αυτά και μιλάμε για αυτά. Όσο έψαξα κι έκανα έρευνα για τον ρόλο, είναι τόσα πολλά τα θύματα... Είναι 237.000 τον χρόνο, σχεδόν ένα κάθε δύο λεπτά. Αυτό σε κάνει να νιώθεις πολύ μικρός», είπε κλείνοντας.



Ειδήσεις σήμερα:

Επιμένουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα - Ποιες περιοχές θα πληγούν τις επόμενες ώρες

Μητσοτάκης: Αντεπίθεση από τη Βουλή και εφ' όλης της ύλης σύγκριση με τον Τσίπρα

Ο Τζέραρντ Μπάτλερ παραλίγο να σκοτώσει τη Χίλαρι Σουάνκ, ενώ έκανε... στριπτίζ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης