Η Κότυ Γουγούση είναι το μοντέλο που τραυματίστηκε στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM 5 και κρίθηκε απαραίτητο να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό, μια «ανάσα» πριν την τελική ευθεία.
Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast @Star» το μοντέλο είπε:
«Έγινε ένα ατύχημα και συμβαίνουν τα ατυχήματα. Ήταν λίγο γκίνια. Εγώ θα το έπαιρνα το GNTM και το ξέρω οπότε ήταν λίγο βλακεία. Θέλει αποθεραπεία οπότε, το καλύτερο σε αυτό το σημείο είναι να το ξεκουράσω. Έχω πιει όλο το νερό από την πηγή. Για μένα, εγώ έχω κερδίσει Θεωρώ ότι με μάτιασαν, κάποιος ασχολείται πολύ μαζί μου».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cp87ixqx7kxt)
Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι: «Δεν πιστεύω ότι αυτό έγινε για κακό, ούτε μου αρέσει να λέω το κλασικό “όλα για κάποιο λόγο γίνονται”. Απλώς έγινε και φεύγω με πολύ διαφορετικές προσδοκίες γιατί με είχα με τον τίτλο στο μυαλό μου. Ξενέρωσα όταν μου είπαν ότι δε μπορώ να συνεχίσω».
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.