Αλέξης Παππάς για «All Star Survivor»: Αν δεν μπει ο Ντάνος, δεν πρέπει να το λέμε «All Star»

Αλέξης Παππάς για «All Star Survivor»: Αν δεν μπει ο Ντάνος, δεν πρέπει να το λέμε «All Star»

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον πρώην νικητή του ριάλιτι επιβίωσης και απάντησε επίσης,  για τη δική του συμμετοχή - Δείτε βίντεο

all-star-survivor
Συνέντευξη παραχώρησε ο Αλέξης Παππάς και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο All Star Survivor.

O ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και δήλωσε αρχικά, πως ναι μεν έχει μπει σε συζητήσεις με την παραγωγή, όμως ακόμα είναι διστακτικός με το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο ριάλιτι.

«Γίνονται συζητήσεις και για το All Star και για μια σειρά και για παρουσίαση. Το All Star είναι κάτι που το έχω ξανακάνει. Όταν κάτι γίνεται μια φορά και είναι το ορίτζιναλ και γίνεται και δεύτερη φορά, δεν είναι ορίτζιναλ. Δεν θα έχει τον ίδιο παλμό», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε σχετικά: «Αν μάθουν οι άλλοι παίκτες ότι είμαι εγώ εκεί, ποιοι θα θέλουν να είναι μαζί μου; Γιατί εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανέναν».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cnuvex2k8n41)

Όσο για τον Ντάνο, δήλωσε πως θεωρεί ότι η απουσία του θα είναι έντονη, αν τελικά αποφασίσει να πει «όχι». «Αν δεν μπει στο All Star, τότε δεν μπορεί να αποκαλείται All Star. Θα λείπει ένα πολύ σημαντικό κομμάτι», τόνισε.

Κλείσιμο
Αναφορικά με άλλα ριάλιτι και ειδικότερα το GNTM, δήλωσε πως δεν έχει καμία σχέση με όσα πραγματικά συμβαίνουν στον χώρο του μόντελινγκ.

Τέλος, μίλησε για τα social media και αποκάλυψε τι μηνύματα δέχεται ο ίδιος. Όπως εξήγησε, πολλά νεαρά αγόρια του στέλνουν για να του ζητήσουν συμβουλές σχετικά με το πώς να προσεγγίσουν μια κοπέλα.

Ωστόσο, παραδέχτηκε πως έχει πέσει θύμα «catfish». «Υπήρχε μια γυναίκα που παρουσιαζόταν όμορφη κλπ, αλλά μετά από 1,5 χρόνο αποδείχθηκε ότι ήταν άλλο πρόσωπο», είπε κλείνοντας.



Ειδήσεις σήμερα


Ημαθία: Να παραδοθεί ετοιμάζεται ο 28χρονος Ρομά που παρέσυρε και σκότωσε την 15χρονη


Πώς σχολίασε το Twitter την πρώτη ομιλία Σούνακ


Επίθεση με καυστικό υγρό: Ηχογραφημένες απειλές κατά της ζωής της θα καταθέσει η 38χρονη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης