Κιμ Καρντάσιαν: Θέτει... αυστηρούς κανόνες για τους επιβάτες του ιδιωτικού της τζετ

Κιμ Καρντάσιαν: Θέτει... αυστηρούς κανόνες για τους επιβάτες του ιδιωτικού της τζετ

Η διάσημη τηλεπερσόνα έχει καταστήσει πολύ σαφές, ότι επιθυμεί να διατηρήσει το υπερπολυτελές της αεροσκάφος... «παρθένο»

kim-plane_2
Η Κιμ Καρντάσιαν φαίνεται πως είναι εξαιρετικά αυστηρή με τους κανόνες που επιβάλλει για τους επιβάτες του ιδιωτικού τζετ της, ενώ δεν κάνει εξαιρέσεις ακόμα και για τα μέλη της οικογένειάς της.

Η διάσημη τηλεπερσόνα, απαγορεύει «δια ροπάλου» στους επιβάτες της να ψεκάζονται με σπρέι μαυρίσματος και να κάθονται στα καθίσματα του τζετ της, το οποίο έχει συνολική αξία 150 εκατομμυρία δολάρια και έχει καταστήσει πολύ σαφές, ότι επιθυμεί να διατηρήσει το υπερπολυτελές της αεροσκάφος... «παρθένο».

Η συγκεκριμένη πληροφορία ήρθε στη δημοσιότητα, ύστερα από την προβολή ενός επεισοδίου του ριάλιτι «The Kardashians». Πιο συγκεκριμένα, η Κάιλι Τζένερ είπε στην Κιμ Καρντάσιαν, μέσω FaceTime, ότι επρόκειτο να πάει να κάνει ένα γρήγορο μαύρισμα με σπρέι, πριν από την πτήση τους.

«Ένα σπρέι μαυρίσματος πριν από την πτήση μου; Έχεις δει τα καθίσματα που είναι καλυμμένα από κασμίρ; Δεν μπορείς να τα μαυρίσεις με σπρέι» είπε η διάσημη τηλεπερσόνα στην ετεροθαλή αδερφή της.
Η Κιμ Καρντάσιαν αγόρασε το αεροσκάφος το 2021 και μάλιστα το ονόμασε «Kim Air».

Κλείσιμο
Σε συνέχεια του επεισοδίου του ριάλιτι των Καρντάσιανς, η Κιμ φάνηκε να επισημαίνει ότι απαγορεύεται και η κατανάλωση φαγητού. Ειδικότερα είπε στην αδερφή της, η οποία επιθυμούσε να φάει μακαρόνια: «Θα πάμε στην Ιταλία. Δεν πρόκειται να φας ζυμαρικά στην πτήση».

Όπως αναφέρεται σύμφωνα με το δημοσίευμα της Page Six, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Κιμ Καρντάσιαν, έχει απαιτήσεις από τους επιβάτες της πτήσης του «Kim Air».

Είναι γνωστό ότι η διάσημη τηλεπερσόνα δεν επιτρέπει σε όσους απολαμβάνουν τον χώρο του αεροσκάφους της, να φορούν παπούτσια, ενώ ένα πατάκι είναι τοποθετημένο στην άσφαλτο έξω από το ιδιωτικό τζετ, για να τα σκουπίζουν τα πόδια τους λίγο πριν πατήσουν στη σκάλα.
Μάλιστα η Καρντάσιαν παρέχει παντόφλες, τις οποίες οφείλουν να φορούν οι επιβάτες για να μην λερώσουν το χαλί το οποίο είναι στρωμένο στην καμπίνα του τζετ.

Το υπερπολυτελές αεροσκάφος της διάσημης τηλεπερσόνας είναι μάλιστα του ίδιου τύπου με αυτό, που έχει στην κατοιχή του ο Τζεφ Μπέζος, ωστόσο για την Κιμ Καρντάσιαν χρειάστηκε περίπου ένας χρόνος, προκειμένου να προσαρμοστεί στα γούστα της.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ερντογάν στην Πράγα με τους κανόνες Ευρώπης και Ελλάδας

Τραγωδία στην Ινδονησία: Πρώτα πέθαναν δυο αστυνομικοί και μετά ρίξαμε τα δακρυγόνα, λένε οι αρχές

Νέος κρατικός προϋπολογισμός με φιλόδοξους στόχους και αστάθμητους παράγοντες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης