Η τρυφερή φωτογραφία της Μισέλ Ομπάμα, για τα γενέθλια της κόρης της, Σάσα

Η τρυφερή φωτογραφία της Μισέλ Ομπάμα, για τα γενέθλια της κόρης της, Σάσα

Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, μία φωτογραφία από τα παλιά - Και ο Μπαράκ Ομπάμα ανέβασε στη συνέχεια μία σχετική δημοσίευση

obama5235
H κόρη της μικρότερης κόρης των Ομπάμα, Σάσα, είχε γενέθλια και οι γονείς της θέλησαν να μοιραστούν στα social media, κάποιες φωτογραφίες απ' όταν ήταν μικρή.

Η αρχή έγινε από την πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, η οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα τρυφερό στιγμιότυπο, στο οποίο κρατά το παιδί της, όταν ήταν μωρό: «Το μωρό μου μεγάλωσε και εξελίχθηκε σε μια όμορφη, ανεξάρτητη, συμπονετική, πολύ ικανή νεαρή γυναίκα. Αλλά θα είσαι πάντα το μικρότερο μπιζέλι μου. Είμαι τόσο περήφανη για τον άνθρωπο που γίνεσαι. Με Αγάπη, η μαμά σου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

michelle12


Στη συνέχεια, ο Μπαράκ Ομπάμα έστειλε και τις δικές του ευχές στην μικρή τους κόρη, με μια αντίστοιχη φωτογραφία από το παρελθόν, στην οποία την κρατάει στην αγκαλιά του: «Χρόνια πολλά, Σάσα! Μου άρεσε να σε βλέπω να μεγαλώνεις και να γίνεσαι η έξυπνη, όμορφη και περιποιητική νεαρή γυναίκα που έχεις ήδη γίνει. Και ανεξάρτητα από το πόσο χρονών γίνεσαι, θα είσαι πάντα το κοριτσάκι μου. Κοιτάξτε αυτά τα μάγουλα!», τόνισε ο 44ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

barack-1
Κλείσιμο


Πριν έναν χρόνο, η Μισέλ Ομπάμα είχε εκφράσει σε συνέντευξή της, την ανησυχία της για τις δύο κόρες της, καθώς η Σάσα είναι πλέον 20 χρονών, ενώ η Μάλια 23 και κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην επαγγελματική τους ζωή.

Όπως είχε αναφέρει, φοβάται για την σωματική τους ακεραιότητα, καθώς και για το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσουν ρατσιστικές συμπεριφορές στον χώρο εργασίας τους, δεδομένης της ξαφνικής έξαρσης των ρατσιστικών φαινομένων στις ΗΠΑ το τελευταίο διάστημα. Τους ίδιους προβληματισμούς φαίνεται να έχει και ο σύζυγός της, αφού παρά το γεγονός ότι θεωρεί τις δύο κόρες του ακόμα πιο έξυπνες από ότι ήταν εκείνος στην ηλικία τους, «κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα ελέγξεις», όπως είπε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης