ΟΤριαντάφυλλος μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην υψηλή αμοιβή που έλαβε από το Survivor, αλλά και την πίστη του στον Άγιο Εφραίμ.
«Πήρα τα πιο πολλά λεφτά στο Survivor, νομίζω πως με την εφορία είναι σχεδόν τα διπλά από το έπαθλο. Δεν το κρύβω από τον κόσμο, εξάλλου ποτέ δεν κρύβω τίποτα από τον κόσμο. Για αυτό με αγαπάει ο κόσμος και τους αγαπάω και εγώ. Έχουμε μια υπέροχη σχέση με τον κόσμο. Στο Survivor δεν μας επιτρεπόταν να αποχωρήσουμε οικειοθελώς, έτσι ήταν στο συμβόλαιο. Αν σε αγαπάει ο κόσμος και σε στηρίζει ο κόσμος, πάει να πει πως θα χαλάσεις το σόου και όλο αυτό που γίνεται», είπε ο τραγουδιστής.
Στη συνέχεια μίλησε για την πίστη του στον Άγιο Ευφραίμ λέγοντας: «Πραγματικά σε μένα ο Άγιος Εφραίμ για έξι μήνες κάθε μέρα ήταν δίπλα μου στο Survivor. Το έχω δηλώσει πολλές φορές. Έπινα αγιασμό από εκεί, είχα πάρει τομ μπουκαλάκι με τον αγιασμό μαζί μου, έπινα από εκεί και μου έδινε δύναμη. Δεν πεινούσα, δεν ζαλιζόμουν και δεν έχασα ποτέ τα λογικά μου».
Το ΥΓΕΙΑ θα αναλάβει δωρεάν την παρακολούθηση και φροντίδα ασθενών, επιβεβαιώνοντας έμπρακτα τον διαχρονικό κοινωνικό του ρόλο και τη δέσμευσή του στην ισότιμη πρόσβαση στην υγεία.
Η Marks & Spencer, ή αλλιώς M&S, μεταφέρεται σε νέο, μεγαλύτερο κατάστημα στο The Mall Athens και παρουσιάζει τη θερινή συλλογή 2026 σε έναν χώρο σχεδιασμένο για μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών.