Survivor: Στρατηγικές, εντάσεις, αποβολές και οι τέσσερις υποψήφιοι της Μεγάλης Εβδομάδας – Δείτε βίντεο

Survivor: Στρατηγικές, εντάσεις, αποβολές και οι τέσσερις υποψήφιοι της Μεγάλης Εβδομάδας – Δείτε βίντεο

Το… μακελειό στο συμβούλιο με Τάκη και Άρη, οι συνωμοσίες, οι «φιτιλιές», ο τραυματισμός της Ασημίνας και οι «μάχες» για τις ασυλίες

survivor_f
Ο Άρης Σοϊλέδης και η Σοφιάνα Αβραμάκη από τους Μαχητές και η Τζο Μαριδάκη από τους Διάσημους θα συνοδεύσουν τον Γιώργο Κατσαούνη στον τάκο της Μεγάλης Εβδομάδας στο Survivor, μετά την ισοφάριση των κόκκινων στα αγωνίσματα ασυλίας, σε ένα επεισόδιο γεμάτο ανατροπές, στρατηγικές και παρά λίγο ξύλο μεταξύ του Τάκη Καραγκούνια και του Άρη Σοϊλέδη.

Οι δυο παίκτες της μπλε ομάδας ανάγκασαν την παραγωγή να τους απομακρύνει από το συμβούλιο πριν αρπαχτούν στα χέρια, όταν ο ποδοσφαιριστής επέρριψε ευθύνες στον μισθοφόρο ότι έβαλε τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να τον βγάλει στον τάκο.

Το επεισόδιο της Μεγάλης Δευτέρας ξεκίνησε με τις αντιδράσεις για την ψήφο της Ασημίνας Χατζηανδρέου, τη μία από τις πέντε που πήρε ο Γιώργος Κατσαούνης για να βγει στον τάκο.

Ο Σπύρος Μαρτίκας θεώρησε πως η ποδοσφαιρίστρια της κόκκινης ομάδας μίλησε σωστά και δικαίως βγήκε στον τάκο ο αγρότης.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjdj7xz0eqqh)


Κλείσιμο
Η Βρισηίδα Ανδριώτου από την πλευρά της… έσφαξε με το γάντι τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του συμβουλίου της Κυριακής, καθώς πίσω από αυτήν είδε στρατηγική προκειμένου να σωθεί ο Απόστολος Ρουβάς που είναι μέλος της «κλίκας». Επίσης εκτίμησε πως η Τζο Μαριδάκη θα είναι πάλι υποψήφια, αφού δεν την θέλει η κλίκα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjdj7q8p51qp)


Συνωμοσία πίσω από την υποψηφιότητα του είδε ο Γιώργος Κατσαούνης, ενώ την δική της εξήγηση έδωσε η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία χαρακτήρισε τον εαυτό της «μπαλαντέρ».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjdj74rdgcpt)

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjdk2lslfnex)


Την ίδια ώρα η Ναυσικά αποφάσισε να βάλει «φιτιλιές στον Κατσαούνη για την Ασημίνα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjdk41dcjvyx)


«Φιτιλιές» όμως συνέχισε να βάζει και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος όπως υποσχέθηκε επέστρεψε δριμύτερος για περισσότερα «Σόδομα και Γόμορρα». Αυτή τη φορά στο ειδύλλιο που είδε μεταξύ Άρη και Σοφιάνας έμπλεξε και την Ναυσικά. «Καλώς ήρθατε για άλλη μια φορά στα νέα του Άγιου Δομίνικου με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και το Survivor 2022. Φτιάξε καφέ να στα πω καλύτερα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο, αλλά από την ένωση και μετά, ο Άρης είναι πάρα πολύ κοντά με την Ναυσικά. Αυτό με βάζει σε σκέψεις, με τρομάζει και λίγο γιατί η εξέλιξη θα είναι προφανώς ραγδαία ανάμεσα στα δύο κορίτσια, τη Ναυσικά και τη Σοφιάννα», είπε αρχικά ο Εμμανουήλ.

Συνέχισε δε λέγοντας: «Να δω ο Άρης που θα γυρίσει τη ζυγαριά, όσο περνούν οι μέρες. Στην Σοφιάννα ή στην κουμπάρα; Που όπως λέει η παροιμία, ο κουμπάρος την κουμπάρα μια φορά την εβδομάδα; Δύο φορές; Δεν ξέρω, θα δούμε τις επόμενες μέρες».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjdkfmd4nnmp)


Πριν το αγώνισμα η… επίθεση στην Ασημίνα συνεχίστηκε από τους συμπαίκτες της που της «χρεώνουν» πως άδικα έβγαλε υποψήφιο προς αποχώρηση τον Γιώργο Κατσαούνη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjdkmkc0ojrd)

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjdkk8isf8tl)


Η ψυχολογία της ποδοσφαιρίστριας της κόκκινης ομάδας δεν ήταν και η καλύτερη και κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Βρισηίδα, τα πράγματα για την ίδια έγιναν και χειρότερα, καθώς τραυματίστηκε. Μάλιστα όσο ήταν πεσμένη στο έδαφος φώναζε πως θέλει να πάει στο σπίτι της.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjdkuspgfomh)


Οι κόκκινες και χωρίς την Ασημίνα στη σύνθεσή τους κατάφεραν να νικήσουν τις μπλε με 8-6, με τη Τζο να κάνει μεγάλο παιχνίδι.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjdkuio5q8ht)


Οι άντρες της μπλε ομάδας επικράτησαν με 8-7 των κόκκινων και έστειλαν τον αγώνα για την 2η ασυλία της εβδομάδας σε μπαράζ.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjdm5u5xm1op)


Οι Διάσημοι ήταν καλύτεροι στους αγώνες μπαράζ και νίκησαν με 3-1 τους Μαχητές, με τη Τζο Μαριδάκη να κάνει το 5 στα 5 και να χαρίζει το τοτέμ ασυλίας στην ομάδα της.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjdm6l3fj169)


Η έκπληξη ήρθε στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας εκεί οπού ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ κατάφερε να φορέσει το κολιέ στο λαιμό του και να μην επιτρέψει στην ομάδα του να τον στείλει για 3η συνεχόμενη φορά στον τάκο.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjdmtdbmjr81)


Οι ατομικές ασυλίες Ναυσικάς και Εμμανουήλ προκάλεσαν ανησυχία σε αρκετούς και οι στρατηγικές για την ψηφοφορία πήραν… φωτιά. Αν και η Τζο αναδείχθηκε MVP της ημέρας, ο Σπύρος Μαρτίκας έδειξε να ανησυχεί για το τι θα αποφασίσει η Ναυσικά, με τον Άρη να του ζητάει να ασχοληθεί με την δική του ομάδα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjdmsra5xu75)


Ο Εμμανουήλ φρόντισε να βάλει ξανά «φιτιλιές» στην ομάδα του όταν αποκάλυψε πως άκουσε τον Τάκη Καραγκούνια να προτείνει να βγάλουν τον Άρη Σοϊλέδη στον τάκο.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjdmy7h6th0p)


Όλα έδειχναν πως το συμβούλιο θα ήταν γεμάτο εντάσεις λόγω των στρατηγικών και αποδείχθηκε πως ήταν το πιο έντονο φέτος. Οι μπλε στην κάλπη «μαύρισαν» τη Σοφιάνα Αβραμάκη, η οποία είδε πως πίσω από την υποψηφιότητα της βρισκόταν η Βρισηίδα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjdo1axx5rgx)

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjdo98emd6gp)


Η ένταση ανέβηκε ακόμα περισσότερο όταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έκανε την ανατροπή και αντί να βγάλει στον τάκο τον Τάκη Καραγκούνια με τον οποίο είναι συνέχεια στην κόντρα, έδωσε τον Άρη Σοϊλέδη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjdo22y6dqjl)


Ο ποδοσφαιριστής επέρριψε ευθύνες στον μισθοφόρο για την υποψηφιότητα του, με τον Τάκη να του ζητάει να «ξεκαβαλήσει το καλάμι», την κουβέντα να πηγαίνει στον σεβασμό, τον Άρη να βγαίνει εκτός εαυτού και να ζητάει να φύγει τώρα από το παιχνίδι και την κατάσταση να ξεφεύγει. Οι δυο τους παραλίγο να έρθουν στα χέρια με συμπαίκτες και άτομα της παραγωγής να μπαίνουν στη μέση και τον Γιώργο Λιανό να τους αποβάλει από το συμβούλιο και να ζητάει συγγνώμη από το τηλεοπτικό κοινό.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjdoa33voh2x)


Τα πνεύματα φάνηκαν πως ηρέμισαν, ωστόσο όταν η Ναυσικά έβγαλε στον τάκο την Τζο Μαριδάκη, η ένταση ανέβηκε ξανά στα ύψη με την Ναυσικά να αποκαλύπτει την στρατηγική του Σπύρου Μαρτίκα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjdob9zt24o9)

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjdo8rtzbmyh)



Ειδήσεις σήμερα:

Το σχέδιο για την ακρίβεια: Ρεύμα σε τιμές προ κρίσης από τον Μάιο

Μακρόν: Με ανοιχτό πουκάμισο που αποκαλύπτει το δασύτριχο στήθος του σε νέες «παρασκηνιακές» φωτογραφίες

Επίδομα βενζίνης: Ανοίγει σε λίγες ημέρες η πλατφόρμα, πώς θα κάνετε την αίτηση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης