Οι Μαχητές κατάφεραν για πρώτη φορά φέτος στο Survivor να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας κι είχαν την ευκαιρία να λάβουν μηνύματα από αγαπημένα τους πρόσωπα.
Η σειρά του Γιώργου Ταλάντσεβ έφτασε και δεν πίστευαν οι συμπαίκτες του πόσο όμορφη είναι η σύντροφός του. Ο ίδιος είπε με δάκρυα στα μάτια: «Είναι η κοπέλα μου η Βανέσα κι είμαστε πέντε χρόνια μαζί. Τον Μάρτιο θα έφευγε στο Μαϊάμι και δυστυχώς δεν περάσαμε δύο μήνες μαζί γιατί ήρθα στο Survivor. Με φωνάζει loco, είναι Κολομβιανή»
Στη συνέχεια ο παίκτης του Survivor διάβασε το πολύ τρυφερό μήνυμα που του έστειλε η σύντροφός του με τον ίδιο να αναφέρει: «Είσαι η δύναμή μου εδώ μέσα και σε σκέφτομαι κάθε πρωί και βράδυ. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και σου υπόσχομαι πως μόλις βγω θα έρθω στο Μαϊάμι να περάσουμε καλά. Σε αγαπώ πολύ».
Η ανανέωση της Χάρτας Διαφορετικότητας από τη bwin Greece αντανακλά εκ νέου τη δέσμευσή του βραβευμένου brand να προσφέρει ένα δίκαιο εργασιακό περιβάλλον.
Με 50 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, ολοκληρωμένες λύσεις, εξειδικευμένη υποστήριξη και χιλιάδες προϊόντα για τις επιχειρήσεις στον κλάδο της εστίασης και της φιλοξενίας, τα METRO Cash & Carry είναι ο απόλυτος One Stop Shop προορισμός.
Στη φετινή διοργάνωση η NBG Pay και η EDPS παρουσιάζουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ψηφιακών συναλλαγών για κάθε επαγγελματία που αναζητά σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις.