Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ ψάχνουν για νέα έπαυλη 18 μήνες μετά την εγκατάστασή τους

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ ψάχνουν για νέα έπαυλη 18 μήνες μετά την εγκατάστασή τους

Το σπίτι των Σάσεξ στο Μοντεσίτο μάλλον είναι ανεπαρκές για τις απαιτήσεις τους – Πηγές αναφέρουν ότι δεν τους αρέσει η τοποθεσία

meghan_harry2
Αφού ασφυκτιούσαν στα Ανάκτορα του Μπάγκιγχαμ, διέσχισαν τον Ατλαντικό για να βρεθούν σε μία από τις από τις ακριβές περιοχές της Καλιφόρνια: το Μοντεσίτο.

Δεκαοκτώ μήνες μετά, οι «αντάρτες» των βρετανικών ανακτόρων, πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ, ετοιμάζουν και πάλι βαλίτσες.

Σύμφωνα με πηγές της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mirror», το ζεύγος ετοιμάζεται να αποχωρήσει από το «παλάτι τους», όπως αναφέρουν πηγές, υπό καθεστώς ανωνυμίας.

Χάρι και Μέγκαν ψάχνουν εναγωνίως ένα νέο οίκημα που θα καλύπτει τα γούστα τους αφού στην έπαυλη όπου διαμένουν, με τις εννέα κρεβατοκάμαρες, αξίας περίπου 13 εκατ. ευρώ, δεν τους αρέσει η τοποθεσία.

Πηγές προσκείμενες στο ζευγάρι υποστηρίζουν ότι το ζεύγος δεν είναι ξετρελαμένο με το οίκημα και αναζητά άλλος μέρος για να μεγαλώσει τα δύο παιδιά του, τον Άρτσι, 2 ετών και τη Λίλιμπετ, έξι μηνών .

meghan_house
Κλείσιμο


Δέχονται προτάσεις μόνον από σοβαρούς αγοραστές

Η είδηση που γράφτηκε στην εφημερίδα «Daily Mirror» έρχεται λίγες ημέρες αφού το ζευγάρι πέρασε τα πρώτα του Χριστούγεννα στην εντυπωσιακή έπαυλη.

«Σκέφτονται να πουλήσουν το σπίτι τους εκεί. Πάντως, δεν θα μπει πωλητήριο από τη στιγμή που είναι αυτοί που είναι. Δέχονται προσφορές μόνο από ανθρώπους που έχουν τους πόρους και είναι σοβαροί αγοραστές. Θέλουν να μείνουν στην ευρύτερη περιοχή, αλλά δεν τρελαίνονται με αυτό το σπίτι και την τοποθεσία», πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Το ζευγάρι αγόρασε το οίκημα που διαθέτει 16 μπάνια, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια πέρυσι, αφού παραιτήθηκε από τα πριγκιπικά καθήκοντά του και μετεγκαταστάθηκε στις ΗΠΑ, ενώ παρέδωσε τα κλειδιά του Φρόγκμορ Κότατζ στην πριγκίπισσα Ευγενία και τον σύζυγό της Τζακ Μπρούκσμπανκ.

Προηγούμενος ιδιοκτήτης της έπαυλης ήταν ο Ρώσος επιχειρηματίας Σεργκέι Γκρίσιν.

Meghan Markle & Prince Harry | House Tour | $14.65 Million Montecito Estate


Τι έχει η βίλα των Μέγκαν και Χάρι και δεν τους αρέσει;

Η βίλα του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του, Μέγκαν Μαρκλ, διαθέτει και του «πουλιού το γάλα». Διαθέτει, μεταξύ άλλων, ένα αίθριο που φαίνεται ότι το ζευγάρι δεν το χαίρεται και πολύ, ένα τεράστιο τζάκι ενώ η διακόσμηση έχει πολλές μινιμαλιστικές πινελιές.

Το οίκημα διαθέτει μεγάλα παράθυρα με σκούρα ξύλινα κουφώματα ενώ σ΄ένα από τα σαλόνια, δεσπόζει το απαλό γκρίζο χρώμα, μία καλή επιλογή καθώς το ζευγάρι έχει δύο σκυλιά που μπαινοβγαίνουν στο σπίτι.

Το τζάκι στο χώρο του κεντρικού σαλονιού είναι λευκό και το κάτω μέρος του είναι φτιαγμένο από κόκκινο τούβλο. Όπως και το μεγαλύτερο μέρος του σπιτιού τους, οι τοίχοι είναι βαμμένοι σε ιβουάρ χρώμα .

meghan_house1


Από ένα παράθυρο του σπιτιού κρέμονται βελούδινες κουρτίνες σε γκρι χρώμα. Το στιλ της διακόσμησης της βίλας είναι αρκετά μοντέρνο και κομψό, σε ουδέτερο χρώμα ...

Η ενσωμάτωση διαφόρων φυτών και τα μεγάλα παράθυρα που αφήνουν να λουστεί ο χώρος με το φυσικό φως δημιουργούν μια αίσθηση ελευθερίας και έναν πιο φυσικό τρόπο ζωής.

Το «παλάτι» των Σάσεξ διαθέτει καταπράσινους κήπους και εκπληκτική θέα στη θάλασσα , κελάρια και αίθουσες παιχνιδιών, γυμναστήριο, σπα, κινηματογράφο, ανεξάρτητο ξενώνα, γήπεδο γκολφ και πισίνα και ροδόκηπους. Ωστόσο, όλα αυτά δεν συγκινούν το ζεύγος που αναζητά πλέον άλλο ...παράδεισο.





Ειδήσεις σήμερα:

Μαγιορκίνης για την πορεία της πανδημίας: Θα έχουμε ένα καλύτερο Πάσχα και καλοκαίρι

Θα καθαρίσει το όνομα του πρίγκιπα Άντριου από όσα του προσάπτει η πρώην «σκλάβα του σεξ» του Έπσταϊν;

Πότε θα κάνουν φέτος «πρεμιέρα» οι φορολογικές δηλώσεις, ποιες προθεσμίες παρατάθηκαν και τι πρέπει να πληρωθεί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης