ΟΒλάσσης Χολέβας με μία του ατάκα στην κάμερα του Alpha πυροδότησε τις φήμες που ίσως θέλουν να τρέχει κάτι ανάμεσα στον ίδιο και τη Μαρίνα Πατούλη.
Μάλιστα, ο σχεδιαστής μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και σχολιάζοντας τη Μαρίνα Πατούλη δήλωσε: «Νομίζω ότι όλοι οι Έλληνες βρίσκουν σέξι και θελκτική και όμορφη τη Μαρίνα Πατούλη».
Μετά από τις δηλώσεις αυτές στην ίδια κάμερα μίλησε και η Μαρίνα Πατούλη η οποία απάντησε στα σχόλια του Βλάσση Χολέβα λέγοντας:
«Ευχαριστώ τον κύριο Χολέβα που με βρίσκει σέξι. Βρισκόμαστε αρκετά συχνά με τον κύριο Χολέβα γιατί ετοιμάζουμε και κάτι επαγγελματικό. Ελεύθερη είμαι και να θεωρηθεί οτιδήποτε για τη μεταξύ μας σχέση δεν είναι ποινικό αδίκημα. Τον θεωρώ έναν από τους πιο ωραίους άντρες της Αθήνας».
Στην εκπομπή «Happy Day» έπειτα από αυτές τις δηλώσεις της Μαρίνας Πατούλη και του Βλάσση Χολέβα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως υπάρχουν κάποιες φήμες που θέλουν τους δυο τους να είναι στην αρχή ενός φλερτ.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.