Άγριες Μέλισσες: Ο Ζάχος δείχνει τις προθέσεις του στην Ελένη
Ενδιαφέρουσες οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο
Ακόμα ένα επεισόδιο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού θα προβληθεί σήμερα στιςΆγριες Μέλισσες.
Η Ελένη βρίσκεται στην αγκαλιά του Λάμπρου, αλλά ο Ζάχος δείχνει τις αληθινές του προθέσεις απέναντί του. Η επίσκεψη του Πέτρου στο σπίτι της Ασημίνας δεν πηγαίνει όπως υπολογίζει, ενώ η Δρόσω σκέφτεται το φιλί της με τον Λευτέρη.
Ο Δούκας είναι ταραγμένος από την εξομολόγηση της Αντιγόνης, ενώ τη Μυρσίνη την πνίγουν οι υποψίες. Η γιορτή για την υπογραφή των συμβολαίων κανονίζεται στο μαγαζί των Σεβαστών και ο Νικηφόρος έρχεται σε σύγκρουση με το Νώντα.
Η Ελένη υποψιάζεται πως ο Ζάχος αμφιβάλλει για τον Λάμπρο, ενώ ο Προκόπης δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη. Η Ασημίνα αναλαμβάνει τη θέση της κοσμικογράφου στην εφημερίδα και κάνει αισθητή την παρουσία της στην εκδήλωση της Νομαρχίας, ενώ η Δρόσω θα βρεθεί μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα.
Επωφεληθείτε τώρα από τις μεγάλες εκπτώσεις της LA VIE EN ROSE για να αποκτήσετε μοναδικές φόρμουλες που μετατρέπουν την καθημερινή ρουτίνα σε μια μοναδική εμπειρία προσωπικής περιποίησης.