Για την περιπέτεια της υγείας του μίλησε σε συνέντευξή του ο Στάθης Αγγελόπουλος.
Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην δύσκολη περίοδο που πέρασε, καθώς νόσησε με κορωνοϊό και εξήγησε πως χρειάστηκε να παραμείνει για 13 ημέρες στη ΜΕΘ.
Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα, ο οργανισμός του άργησε πολύ να επιστρέψει σε μία υγιή κατάσταση, καθώς είχε αποδυναμωθεί εντελώς. Συγκεκριμένα, παραδέχτηκε πως έκανε φυσιοθεραπείες για σχεδόν δύο μήνες, σε συνδυασμό με καλή διατροφή, για να μπορέσει να επανέλθει.
«Βγήκα 11 κιλά λιγότερος από την εντατική. Βλέπεις τον εαυτό σου και σε πιάνει κατάθλιψη. Φοβήθηκα πάρα πολύ τις πρώτες ώρες, όλη μου η ζωή περνούσε μπροστά από τα μάτια μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.
«Τις πρώτες 48 ώρες έκλαιγα. Φοβήθηκα πάρα πολύ για την ζωή μου. Τελικά, τα κατάφερα, ήμουν τυχερός», συμπληρώνει. Η κατάστασή του ήταν τόσο σοβαρή, που οι γιατροί είχαν προειδοποιήσει τους δικούς του ανθρώπους να είναι έτοιμοι για το μοιραίο.
Στην συνέχεια εξήγησε πως αυτό που του έδωσε δύναμη ήταν το μήνυμα της μητέρας της κόρης του. «Αναθεώρησα πολλά για την ζωή μου, είπα ότι τώρα θα κοιτάξω τον Στάθη και θα είμαι κοντά στα παιδιά μου», ανέφερε.
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.