Σάνεν Ντόχερτι: «Αν έπρεπε να διαλέξω ένα πράγμα, θα ήταν απλά να ζήσω, είναι ο μόνος μου στόχος»

Σάνεν Ντόχερτι: «Αν έπρεπε να διαλέξω ένα πράγμα, θα ήταν απλά να ζήσω, είναι ο μόνος μου στόχος»

Η ηθοποιός διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού το 2015 - «Νιώθω ότι έχω μία ευθύνη στη δημόσια ζωή μου, που την διαχωρίζω από την υποκριτική... Να μιλάω για τον καρκίνο και ίσως να ενημερώσω περισσότερο τους ανθρώπους» 

σανεν
Στα πλαίσια της προώθησης της νέας της ταινίας «List of a Lifetime», η Σάνεν Ντόχερτι μίλησε σε μία διαδικτυακή εκδήλωση για την ζωή της απ' όταν διαγνώστηκε με καρκίνο.

Η ηθοποιός έχει καρκίνο του μαστού στο τέταρτο στάδιο κι όμως τονίζει, πως κανείς δεν θα το καταλάβαινε αν η ίδια δεν το έλεγε, καθώς ποτέ δεν παραπονιέται γι' αυτό. «Ο σύζυγός μου λέει ότι ποτέ δεν θα καταλάβαινε κανείς ότι έχω καρκίνο. Ποτέ δεν παραπονιέμαι πραγματικά, δεν μιλάω γι' αυτό. Είναι κομμάτι της ζωής μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.



Ύστερα πρόσθεσε πως παρά την δύσκολη μάχη που δίνει, προσπαθεί να παραμένει ενεργή και να ενημερώνει όλο και περισσότερο κόσμο. «Νιώθω ότι έχω μία ευθύνη στην δημόσια ζωή μου, που την διαχωρίζω από την υποκριτική. Να μιλάω για τον καρκίνο και ίσως να ενημερώσω περισσότερο τους ανθρώπους ότι όσοι είναι στο στάδιο τέσσερα είναι πολύ ζωντανοί και δραστήριοι», δήλωσε.

Άλλωστε, αυτή την θέση είχε υποστηρίξει και στο παρελθόν, αφού σε συνέντευξή της στο Entertainment Tonight πέρυσι, είχε πει: «Δεν θέλω όταν οι άνθρωποι ακούνε για το τέταρτο στάδιο να πιστεύουν ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να κουνηθούν και να δουλέψουν κι απλά μπαίνουν στο νοσοκομείο. Σε ξεγράφουν τόσο γρήγορα, παρότι είσαι δυναμικός και υγιής και χαρούμενος. Μπορεί να ζήσω πολύ περισσότερο από κάποιον που είναι υγιής, κανείς δεν ξέρει».

Κλείσιμο


Η ταινία στην οποία θα συμμετάσχει αφορά μία γυναίκα που μαθαίνει ότι πάσχει από καρκίνο του μαστού. Αμέσως, αναζητά την κόρη της, που είχε δώσει για υιοθεσία σε άλλη οικογένεια πριν από κάποιες δεκαετίες και μαζί φτάχνουν μία λίστα με στόχους.

Στο αν η Σάνεν Ντόχερτι έχει φτιάξει την δική της λίστα, η ίδια απαντά: «Θα ήταν παράξενο στην δική μου περίπτωση, γιατί θα ήταν σαν να προσπαθώ να διαγράψω πράγματα, προτού τελειώσει ο χρόνος μου. Θα γίνω ο άνθρωπος που έζησε περισσότερο με κακρίνο. Αν έπρεπε να αναφέρω ένα πράγμα, θα ήταν απλά να ζήσω. Είναι το μόνο πράγμα στην λίστα μου αυτή την στιγμή».




Ειδήσεις σήμερα:


Ανησυχία για την τρύπα του όζοντος στον Νότιο Πόλο - Είναι μεγαλύτερη και από την Ανταρκτική

Επίθεση με βιτριόλι: «Σε κάποια χρόνια η δράστις θα είναι έξω», λέει ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Βατόπουλος: Πιθανή η αύξηση των κρουσμάτων σε παιδιά -Τι θα γίνει με την τρίτη δόση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης