Σάνεν Ντόχερτι: Μετά την μάχη της με τον καρκίνο, έμαθε να εκτιμά την αληθινή ομορφιά μίας γυναίκας

Σάνεν Ντόχερτι: Μετά την μάχη της με τον καρκίνο, έμαθε να εκτιμά την αληθινή ομορφιά μίας γυναίκας

Η ηθοποιός εξηγεί πως τα περιοδικά και το Hollywood επιβάλλουν ένα συγκεκριμένο πρότυπο ομορφιάς, το οποίο δεν μπορεί να επιτευχθεί χωρίς τις πλαστικές επεμβάσεις - Ενθαρρύνει όλες τις γυναίκες να διατηρήσουν την φυσική ομορφιά τους χωρίς fillers ή botox

doherty
Η Σάνεν Ντόχερτι έκανε ένα δημόσιο ξέσπασμα στον λογαριασμό της στο Instagram σχετικά με την γυναικεία ομορφιά κατά το πέρασμα των χρόνων και μίλησε για το «συχνό φαινόμενο» των πλαστικών επεμβάσεων, που παρατηρείται στο Hollywood.

Όπως ανέφερε η αγαπημένη ηθοποιός των '90ς, αυτό που την ενοχλεί περισσότερο είναι ότι πλέον βλέπει ταινίες και μέσα σε αυτές δεν υπάρχει καμία γυναίκα, με την οποία θα μπορούσε να ταυτιστεί, αφού όλες μοιάζουν -το πολύ- 30 χρονών.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς Beverly Hills 90210, η οποία πρόσφατα νίκησε μία πολύ σοβαρή μάχη με τον καρκίνο του μαστού, ανάρτησε μία φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου δεν διστάζει να δείξει το πρόσωπό της χωρίς μακιγιάζ και φίλτρα. Στην λεζάντα της φωτογραφίας, μοιράστηκε με το κοινό της τον προβληματισμό της.



Συγκεκριμένα, έγραψε: «Βλέποντας ταινίες σήμερα, παρατήρησα πως υπάρχουν λίγοι χαρακτήρες γυναικών, με τους οποίους μπορώ να ταυτιστώ. Ξέρετε, γυναίκες χωρίς fillers, botox, facelifts. Γυναίκες, που αποδέχονται το πρόσωπό τους και όλη την εμπειρία, που δείχνει. Έχω ζήσει. Αγαπώ το ότι έχω ζήσει και το πρόσωπό μου αντικατοπτρίζει την ζωή μου. Επιβίωσα μέσα από πολλά, ναι και από τον καρκίνο, αλλά και πολλά περισσότερα από αυτό. Τώρα αποδέχομαι εμένα. Επιτέλους. Κουράστηκα με την νοοτροπία των περιοδικών και του Hollywood, που προσπαθούν να μας κάνουν όπως θέλουν. Θέλω να βλέπω γυναίκες σαν κι εμένα, γυναίκες σαν εμάς».

Αρκετές γυναίκες της showbiz ταυτίστηκαν με τα όσα έγραψε και έσπευσαν να την υποστηρίξουν στα σχόλια. Η ηθοποιός σε δήλωσή της το 2019, κατά την διάρκεια της περιπέτειάς της με τον καρκίνο του μαστού είχε υποστηρίξει: «Αυτό που δεν συνειδητοποιούν οι άνθρωποι είναι πως το σώμα μας περνά κάτι απίστευτα δύσκολο, από το οποίο δεν μπορεί να επανέλθει». Αποκάλυψε μάλιστα, πως η ίδια δεν μπορεί να έχει ένα πρόσωπο χωρίς ρυτίδες, όσο και αν το φροντίζει, καθώς η αγωγή που λαμβάνει περιέχει ένα υλικό, που «ρουφάει» το κολλαγόνο από το σώμα της.

Κλείσιμο


Πλέον, η Σάνεν Ντόχερτι έχει αποδεχτεί το σώμα της και το πρόσωπό της ακριβώς όπως είναι και έχει υποσχεθεί στον εαυτό της να είναι πιο ευγενική μαζί του.








Ειδήσεις σήμερα: 

Εφραίμ: Σε κρίσιμη κατάσταση στον Ευαγγελισμό ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου

Καιρός: Ειδικοί του meteo εξηγούν γιατί θα υπάρξουν χαλαζοπτώσεις τέτοια εποχή 

Οι νέες οδηγίες του CDC για όσους έχουν εμβολιαστεί και έρθουν σε επαφή με κρούσμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης