Από την κόστους 6 εκατ. ευρώ βίλα του έφυγε ο Κριστιάνο Ρονάλντομετακομίζοντας σε ένα σπίτι 3 εκατ. ευρώ γιατί τον ενοχλούσαν τα πρόβατα που βέλαζαν στο διπλανό κτήμα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Sun» ο σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λατρεύει να ξεκουράζεται ανάμεσα στους αγώνες κάτι που δεν μπορούσε να κάνει στο υπερπολυτελές σπίτι στο οποίο παρέμεινε μόνο για μία εβδομάδα.
Σε αυτό το διάστημα η 27χρονη σύντροφός του, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, είχε δημοσιεύσει στο Ιnstagram φωτογραφίες με τα παιδιά τους να απολαμβάνουν την εξοχή.
Σύμφωνα με πληροφορίες της βρετανικής εφημερίδας ο 36χρονος ποδοσφαιριστής όμως φαίνεται πως δεν μπόρεσε να απολαύσει το νέο του σπίτι και έστι ο ίδιος και η οικογένειά του μετακόμισαν σε άλλη βίλα τόσο εξαιτίας της φασαρίας που έκαναν τα ζώα αλλά και για λόγους ασφαλείας.
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.