Άγριο κράξιμο και οργή από μεγάλη ομάδα των follower προκάλεσε η Μαρία Κορινθίουμε μια φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram. Η ηθοποιός πόζαρε δίπλα από την εικόνα της Παναγίας και έγραψε στη λεζάντα πως η μία Μαρία είναι δίπλα στην άλλη.
Η συγκεκριμένη φωτογραφία με την Κορινθίου να ποζάρει δίπλα από μια τοιχογραφία της Παναγίας θεωρήθηκε προκλητική και ασεβής.
Η ηθοποιός έχει δεχθεί κάτω την εν λόγω ανάρτηση πολλά αρνητικά σχόλια και οι χρήστες την κρίνουν για την επιλογή που έκανε να ανεβάσει μια τέτοια φωτογραφία.
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.