Τετ α τετ στο «Σημείο Συνάντησης» βρέθηκαν η Τζένη Θεωνά και ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν για την προσωπική τους ζωή και ο δεύτερος αποκάλυψε πως είναι όταν μπαίνει σε μια σχέση.
«Μπορεί να γίνω εντελώς βλάκας όσον αφορά στο πόσο ρομαντικά μπορώ να μπω σε μια σχέση. Ζω το παραμύθι όλο, δεν κρατάω πισινές. Τα κάνω όλα, μπαίνω σε αυτές και από εκεί και πέρα αν πληγωθούμε, πληγωθήκαμε. Μου αρέσει πολύ το κομμάτι του ρομαντισμού. Είμαι πολύ καλά τώρα!», ήταν τα λόγια του Γιώργου Παπαγεωργίου.
Ο Γιώργος Παπαγεωργίου τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε σχέση με τη Δανάη Μιχαλάκη και μάλιστα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, τον ερχόμενο Αύγουστο αναμένεται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στη Σύρο.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.