Η Έρρικα Πρεζεράκου θέλησε να ενημερώσει το κοινό για την υγεία της 7χρονης Αναστασίας, που με τη βοήθεια του κόσμου κατάφερε να ταξιδέψει στο Τέξας με σκοπό να υποβληθεί στη θεραπεία που χρειάζεται.
Συγκεκριμένα, η γνωστή αθλήτρια δημοσιεύοντας κάποια βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για την πορεία της υγείας της ανιψιάς της, που πάσχει από επιθετικό καρκίνο στο νευρικό κεντρικό σύστημα του εγκεφάλου. Η γνωστή αθλήτρια στην τελευταία της ενημέρωση αποκάλυψε τα αποτελέσματα της μαγνητικής που έκανε η μικρή Αναστασία.
«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές για την Αναστασία. Έκανε την μαγνητική και βγήκαν τα αποτελέσματα. Ο όγκος έχει παραμείνει σταθερός αλλά αυτό δείχνει ότι η Αναστασία ανταποκρίνεται στην θεραπεία, οπότε συνεχίζουμε την μάχη. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ» είπε η Έρρικα Πρεζεράκου.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.