Βρετανία: Σε χωριστά κρεβάτια για δύο ημέρες Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Γουίλιαμ

Βρετανία: Σε χωριστά κρεβάτια για δύο ημέρες Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Γουίλιαμ

Ως επιβάτες του «βασιλικού τρένου» ξεκίνησαν τριήμερη περιοδεία για να ευχαριστήσουν όσους βοήθησαν με την πανδημία της νόσου Covid- 19 - Το ζευγάρι έφθασε στον πρώτο σταθμό του τη Σκωτία

kate_william
Στο Εδιμβούργο έφτασαν με το «βασιλικό τρένο» της Βρετανίας ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ, ο πρώτος από τους σταθμούς στο πλαίσιο της τριήμερης περιοδεία τους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Με την περιοδεία του σε Αγγλία, Σκωτία και Ουαλία, το πριγκιπικό ζεύγος θέλει να πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους εργαζόμενους στον υγειονομικό κλάδο, τους εθελοντές, τους δασκάλους και τους μαθητές για την σκληρή δουλειά τους κατά την διάρκεια της πανδημίας.

Η Κέιτ Μίντλετον και ο σύζυγος της πρίγκιπας Ουίλιαμ έγιναν δεκτοί σήμερα από τους Σκοτσέζους με χριστουγεννιάτικα τραγούδια χορωδίας με γκάιντες.




Το βασιλικό τρένο έχει βαγόνια διακοσμημένα με χρυσό αλλά όχι διπλό κρεβάτι

Το μόνο μειονέκτημα της περιοδείας τους με το βασιλικό τρένο είναι ότι, θα κοιμούνται σε χωριστά κρεβάτια, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Κλείσιμο
Το «βασιλικό τρένο», με βαγόνια διακοσμημένα από χρυσό χρώμα 23 καρατίων και στολισμένα με μετάξι και σατέν, δεν διαθέτει διπλό κρεβάτι.

Κατά συνέπεια, το ζευγάρι θα κοιμάται σε μονά κρεβάτια κατά την διάρκεια των δύο διανυκτερεύσεών του και θα δειπνήσει σε ένα βαγόνι 12 θέσεων σε ένα τραπέζι από φορμάικα. Δεν υπάρχει ντουζιέρα στην βασιλική σουίτα, μόνο μια μπανιέρα. Όσο για το προσωπικό, μαζί τους θα βρίσκεται ένας υπηρέτης και η κομμώτρια της Κέιτ Μίντλετον.



Το ζευγάρι θα επισκεφθεί μεταξύ άλλων οίκους ευγηρίας, νοσοκομεία, τράπεζες τροφίμων, ένα δημοτικό σχολείο και ένα πανεπιστήμιο προκειμένου να συνομιλήσει με μικρές ομάδες ατόμων και να ακούσει τις ιστορίες του.

Κέιτ και Ουίλιαμ θα παρακολουθήσουν παραστάσεις κατά την διάρκεια αυτών των τριών ημερών για να ενισχύσουν το χριστουγεννιάτικο πνεύμα στις κοινότητες που θα επισκεφθούν.



Οικογενειακή συνάντηση στην τελευταία στάση

Στην τελευταία τους στάση θα συναντηθούν με τη βασίλισσα Ελισάβετ, τον πρίγκιπα Φίλιππο, τον πρίγκιπα Κάρολο και την Καμίλα και θα είναι η πρώτη φορά που οι έξι ανώτεροι βασιλικοί θα συγκεντρωθούν φέτος για μία αναμνηστική φωτογραφία.

Την άδεια για να ταξιδέψουν με το βασιλικό τρένο εκχωρεί μόνο η βασίλισσα Ελισάβετ. Είναι η πρώτη επιβάτης του τρένου και το χρησιμοποιεί για να ταξιδεύει για διάφορες εκδηλώσεις ή και εκδρομές στην Βόρεια Αγγλία, την Σκωτία ή της Ουαλία.

Ειδήσεις σήμερα:

Lockdown: Κλειστά μέχρι τις 7 Ιανουαρίου σχολεία, εστίαση, ψυχαγωγία

Δένδιας: Η Τουρκία απειλεί την Ελλάδα με πόλεμο για τα 12 ναυτικά μίλια

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης