Η Μέγκι Ντρίο έχει περάσει πολλές δύσκολες καταστάσεις στο παρελθόν. Η πρώην διαγωνιζόμενη του GNTM σε εξομολόγησή της στην εφημερίδα «On time» μίλησε για την σωματική και ψυχολογική βία που έχει περάσει σε σχέση της θέλοντας να περάσει το μήνυμα κατά της βίας των γυναικών.
«Έχω βιώσει ψυχολογική βία. Υπήρξα σε μια σχέση που ήταν τόσο προβληματική, που ο σύντροφός μου, για να κρατήσει τη σχέση ζωντανή και για να είμαι μαζί του παρόλο που είχαμε προβλήματα, με κλείδωνε μέσα στο σπίτι για να μην φεύγω και να συζητάμε για μια σχέση τελειωμένη. Μάλιστα, κάποια στιγμή η ψυχολογική βία έφτασε στη σωματική βία και μου έδινε σφαλιάρες.
Τρόμαξα να χωρίσω γιατί δεν είναι εύκολες καταστάσεις. Ήμουν μόλις 19 ετών κι εκείνος 30 και δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ, φοβόμουν και είχε πιο πολλή δύναμη από μένα. Εγώ ήμουν ένα κοριτσάκι. Δεν ήξερα. Η συμβουλή μου στις γυναίκες που δέχονται οποιαδήποτε μορφής βία είναι να μην φοβούνται και να έχουν δίπλα τους την οικογένειά τους. Εγώ είχα τη μητέρα μου που με έστειλε Ιταλία ένα μήνα για να ξεμπλέξω από τον τρελό, γιατί ήμουν κολλημένη μαζί του τότε. Δεν καταλάβαινα τι μου γινόταν», είπε η Μέγκι Ντρίο.
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.