Just The Two Of Us: Εντάσεις στα παρασκήνια, έρωτες στις πρόβες και πικάντικες ατάκες που δεν κόπηκαν!

Just The Two Of Us: Εντάσεις στα παρασκήνια, έρωτες στις πρόβες και πικάντικες ατάκες που δεν κόπηκαν!

Όπως φαίνεται, σήμερα στις 22:00 θα τα δούμε όλα!

koklonis
«Είναι το πιο αστείο επεισόδιο που έχουμε γυρίσει μέχρι τώρα και αποφασίσαμε να μην κόψουμε τίποτα. Όλα τα αστεία που κάνουμε με την κριτική επιτροπή αποφασίσαμε να τα αφήσουμε να παίξουν», δήλωσε χθες ο Νίκος Κοκλώνης, όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο OPEN. Μάλιστα αποκάλυψε πως στο σημερινό επεισόδιο κρίσιμο ρόλο παίζει κάποια… Φώφη που αναστατώνει παίκτες και κριτές, κάνοντάς μας να αναρωτιόμαστε ποια θα κάνει guest στο σημερινό live.

Μετά την αποχώρηση της Άσπας Τσίνα προσωρινά για λόγους υγείας- καθώς η παραγωγή έχει δηλώσει πως όταν εκείνη θα είναι σε θέση μπορεί να επιστρέψει στο σόου- μένει να δούμε αν όντως ο Γιώργος Λιβάνης επιστρέφει στο σόου για να την αντικαταστήσει ως coach του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη, όπως είχε ακουστεί ή αν τελικά οι φήμες που κυκλοφορούν πως η Άντζελα Δημητρίου –η οποία αρχικά είχε συζητηθεί για την κριτική επιτροπή του σόου, αλλά δεν μπόρεσε να συμμετέχει λόγω των εμφανίσεών της στην Κύπρο- τελικά θα ενταχθεί στο πρότζεκτ, αλλά σε ρόλο coach.

image1


Μέσα στις αποκαλύψεις που έκανε ο Νίκος Κοκλώνης ήταν πως πρώτος στην ψηφοφορία του κοινού είναι ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος σήμερα έχει καταφέρει να κάνει τη Βίκυ Σταυροπούλου να χαρακτηρίζει γελώντας «φρικτό» το αποτέλεσμα της ερμηνείας του στο τραγούδι «Δε Με Θέλουν» του FY –στο οποίο εμφανίζεται με λουκ… πανκ!

Μια αποκάλυψη, πάλι, που ήρθε από εβδομαδιαίο περιοδικό είναι πως η Χριστίνα Βραχάλη και ο Γιώργος Λιβάνης που αποχώρησαν από το σόου το περασμένο Σάββατο έχουν αναπτύξει μεταξύ τους μια τρυφερή σχέση –κάτι που αν όντως ισχύει τους αποζημιώνει που δεν έφτασαν στον τελικό, αφού πληροφορίες τους ήθελαν να νιώθουν αδικημένοι από τις βαθμολογίες τους.

Κλείσιμο
Εν αναμονή λοιπόν για το αποψινό live στις 22:00 για να δούμε και ποιο είναι τελικά το ζευγάρι που αποχωρεί. Ο Γιώργος Γιαννόπουλος και η Δέσποινα Ολυμπίου ή ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης και η Κρυσταλλία;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης