Για το μόριο της μίλησε για ακόμα μια φορά η Κέιτλιν Τζένερ. Μιλώντας στο σόου «Roast of Alec Baldwin» αστειευόμενη είπε: «Να σας υπενθυμίσω πως έκανα την Κάιλι Τζένερ, την νεότερη αυτοδημιούργητη εκατομμυριούχο του πλανήτη, την Κένταλ Τζένερ, το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο. Έχω μεγαλώσει 10 παιδιά και καμιά 20αριά εγγόνια. Τη δουλειά του την έκανε. Δεν το έκοψα, απλά βγήκε στη σύνταξη».
Ο Τζένερ ολοκλήρωσε τη μετάβασή του σε γυναίκα το 2017 και συστήνεται ως τρανσέξουαλ τον Απρίλιο του 2015. Ο Ολυμπιονίκης προηγουμένως είχε το όνομα Μπρους Τζένερ και ήταν παντρεμένος με την Κρις Τζένερ.
Η ανανέωση της Χάρτας Διαφορετικότητας από τη bwin Greece αντανακλά εκ νέου τη δέσμευσή του βραβευμένου brand να προσφέρει ένα δίκαιο εργασιακό περιβάλλον.
Με 50 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, ολοκληρωμένες λύσεις, εξειδικευμένη υποστήριξη και χιλιάδες προϊόντα για τις επιχειρήσεις στον κλάδο της εστίασης και της φιλοξενίας, τα METRO Cash & Carry είναι ο απόλυτος One Stop Shop προορισμός.
Στη φετινή διοργάνωση η NBG Pay και η EDPS παρουσιάζουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ψηφιακών συναλλαγών για κάθε επαγγελματία που αναζητά σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις.