Πρώην πόρνη και φορέας του Aids η αδερφή της Mariah Carey

Πρώην πόρνη και φορέας του Aids η αδερφή της Mariah Carey

Το μεγάλο, κρυφό μυστικό της διάσημης τραγουδίστριας...

Πρώην πόρνη και φορέας του Aids η αδερφή της Mariah Carey
Ένα μεγάλο μυστικό, που η Mariah Carey έκρυβε καλά για τόσα χρόνια, ήρθε στο φως της δημοσιότητας, με την έκκληση της αδερφής της, Alison, για βοήθεια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sun», η Alison Carey, η αδερφή δηλαδή της pop star, είναι πρώην πόρνη και φορέας του AIDS. Μάλιστα, οι δυο αδερφές εδώ και πολλά χρόνια δεν έχουν απολύτως καμία επαφή. Τώρα, όμως, η 50χρονη Alison βγήκε δημόσια, ζητώντας από τη Mariah να της επιτρέψει να δει τα ανίψια της, τον Moroccan και τη Monroe.

«Αν είχα ένα μήνυμα για την αδελφή μου θα της έλεγα: τηλεφώνησέ μου», δήλωσε η Alison χαρακτηριστικά στη «Sun» και συνέχισε: «Θέλω να συναντήσω την αδερφή μου και να της πω πόσο πολύ μου έλειψε και πόσο περήφανη νιώθω που είμαστε οικογένεια. Μπορεί να έχουμε καιρό να μιλήσουμε, αλλά παρά τους καυγάδες και τα προβλήματα, η Mariah θα είναι πάντα για μένα η μικρή μου αδερφή».

H ίδια, μάλιστα, αποκάλυψε ότι έγινε πόρνη, πριν η Mariah γίνει η star που όλοι γνωρίζουμε, προκειμένου να εξασφαλίσει στην οικογένειά της τα προς το ζην.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης