Πρώτη εμφάνιση για τα δίδυμα της Mariah Carey

Πρώτη εμφάνιση για τα δίδυμα της Mariah Carey

Η 41χρονη τραγουδίστρια Mariah Carey με το σύζυγο της, Nick Cannon, παραχώρησαν συνέντευξη παρουσιάζοντας για πρώτη φορά τα δίδυμα αγγελούδια τους...

Πρώτη εμφάνιση για τα δίδυμα της Mariah Carey
Τα δύο μικρά αγγελούδια ήρθαν στον κόσμο στις 20 Απριλίου. Από τότε οι γονείς τους τα κρατούν καλά «κρυμμένα» αλλά ήρθε η ώρα για να μας τα γνωρίσουν.

Τα ονόματα αυτών Monroe και Moroccan. Η 41χρονη τραγουδίστρια Mariah Carey με το σύζυγο της, Nick Cannon, παραχώρησαν συνέντευξη στη Barbara Walters για το κανάλι ABC ενώ στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν τα πρόσωπα των μικρών δεν φαίνονται.

Κλείσιμο
Η γονείς τους κατά της διάρκεια της συνέντευξης έδειξαν αρκετές από τις συνήθειες τους που κάνουν καθημερινά ενώ τα δίδυμα δείχνουν να μοιάζουν αρκετά στους γονείς τους και όχι μόνο σε εξωτερική εμφάνιση αλλά και σε χαρακτήρα. Τα αδελφάκια, Roe και Roc, όπως τους φωνάζουν ανεπίσημα, ήταν και πολύ κομψά φορώντας ένα άσπρο φόρεμα και εκρού κοστουμάκι αντίστοιχα.

Οι δημοσιογράφοι έχουν απαθανατίσει άλλη μια φορά την μικρή Monroe, με το χέρι να καλύπτει το πρόσωπο της, σαν να λέει χαρακτηριστικά «Μην με φωτογραφίζεται άλλο» αστειεύεται η υπερήφανη μαμά της. Είναι μια diva όπως εξομολογούνται οι γονείς της και όταν ξυπνάει και πεινάει, ουρλιάζει σαν να απαιτεί να ήταν ήδη έτοιμο. Ο Roc από την άλλη είναι πολύ ήρεμος και λίγο τεμπέλης. Κοιμάται, ξυπνάει και πάλι το ίδιο και όταν πεινάει απλά ξαπλώνει και περιμένει.

Όμως η συνέντευξη δεν είχε να κάνει μόνο με τα μικρά του διάσημου ζευγαριού αλλά και με αυτό καθαυτό. Η σκληρή δημοσιογράφος προέβη και σε πιο προσωπικές ερωτήσεις ρωτώντας την Mariah κατά πόσο εμπιστεύεται τον σύζυγο της και αυτή χαριτολογώντας έδωσε την όχι και τόσο επαινετική απάντηση «Μερικές φορές». Κατά τα άλλα αποκάλυψε επίσης, ότι η εγκυμοσύνη επέφερε πολλές αλλαγές στο σώμα της και ήταν αρκετά δύσκολη, όμως είχε την υποχρέωση να κρατήσει να μικρά όσο τον δυνατόν πιο πολύ μέσα της προκειμένου να βγουν υγιή.

Να τα χαίρονται…





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης