Όρκους αγάπης αντάλλαξαν Mariah Carey- Nick Cannon

Όρκους αγάπης αντάλλαξαν Mariah Carey- Nick Cannon

Την πόλη του φωτός το Παρίσι επέλεξαν η Mariah Carey και ο σύζυγος της Nick Cannon προκειμένου να ανανεώσουν τους γαμήλιους όρκους τους....

Όρκους αγάπης αντάλλαξαν Mariah Carey- Nick Cannon
Την πόλη του φωτός το Παρίσι επέλεξαν η Mariah Carey και ο σύζυγος της Nick Cannon προκειμένου να ανανεώσουν τους γαμήλιους όρκους τους.

Η 42χρόνη βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια και ο 31 χρόνος παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός πετάξαν από το Λος Άντζελές μέχρι την γαλλική πρωτεύουσα με το ιδιωτικό αεροπλάνο της ίδιας εννοείτε, προκειμένου να δηλώσουν ακόμα μια φορά ο ένας στον άλλο όρκους αγάπης, πίστης και αφοσίωσης με θεά τον πύργο του Άιφελ.

Όπως ήταν φυσικό οι φωτογράφοι ήταν εκεί για να αποθανατίσουν το γεγονός με την Carey να εμφανίζετε πιο αδύνατη από ποτέ φορώντας ένα σατέν λευκό στενό φόρεμα με τιράντες και μαύρη ζώνη στην μέση και κοσμήματα αρκετών χιλιάδων δολαρίων. Στο ίδιο χρωματικό ύφος και ο σύζυγος της που δεν πήρε λεπτό τα μάτια του από την εντυπωσιακή σύζυγο του.

Κλείσιμο
“ Όταν έχεις παντρευτεί την Mariah, μετά θέλεις αυτό να το κάνεις κάθε χρόνο” δήλωσε ο Cannon θέλοντας έτσι να δείξει το πόσο ερωτευμένος είναι με την τραγουδίστρια. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2008 στις Μπαχάμες ενώ μόλις πριν από ένα χρόνο απέκτησαν και τα δίδυμα παιδιά τους Moroccan και Monroe που αύριο έχουν τα πρώτα τους γενέθλια…
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης