Με λόγια θαυμασμού και σεβασμό, ο Τζιν Σίμονς των KISS μίλησε για τον Όζι Όσμπορν, χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν μοναδικό άνθρωπο και «γίγαντα» της μουσικής σκηνής.
Σε συνέντευξή του στο podcast «Fail Better», με παρουσιαστή τον ηθοποιό Ντέιβιντ Ντουκόβνι, ο Σίμονς αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Όσμπορν λέγοντας ότι το μέλος των Black Sabbath παρέμεινε ένας προσγειωμένος άνθρωπος παρά τη φήμη του και χαρακτήρισε τον θάνατό του «θλιβερό».
Gene Simmons Shares the 1 Lesson He Learned from Ozzy Osbourne, What People Got Wrong About the Prince of Darkness https://t.co/cETMUiDXFf
«Ήταν ένας μοναδικός άνθρωπος, ένας γίγαντας, που, ό,τι και να έλεγε ο καθένας, ήταν πάντα ο Όζι και φερόταν σε εσένα και στον γείτονα ακριβώς το ίδιο» είπε ο Σίμονς και πρόσθεσε: «Έλεγε:"Γεια, πώς είσαι; Χαίρομαι που σε βλέπω". Καμία αλαζονεία, τίποτα απολύτως».
Τόνισε ακόμη, ότι γνώριζε τον Όζι Όσμπορν για «δεκαετίες» και πως έμαθε πολλά από εκείνον. Όπως είπε: «Ο Όζι είναι ένα καλό μάθημα για ανόητους σαν εμένα, που θεωρούν ότι είναι σημαντικοί και λένε: "Είμαι ο Τζιν Σίμονς". Αν είχες γνωρίσει τον Όζι, ξέρεις, θα είχες την καλύτερη συμπεριφορά. Είναι σημαντικό να γνωρίσεις κάποιον σαν τον Όζι Όσμπορν που ήταν απλώς ο εαυτός του».
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.