Μία σειρά φωτογραφιών από το ταξίδι της δημοσίευσε η Τζέσικα Σίμπσονστα social media. Αν και δεν αποκάλυψε το πού βρίσκεται, η ηθοποιός μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα από την απόδραση που έκανε, με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανάρτησε φωτογραφίες της στην παραλία, ενώ ποζάρει με το μπικίνι της, δίπλα στα αγαπημένα της πρόσωπα. Η Τζέσικα Σίμπσον φαίνεται να φορά ένα σκουρόχρωμο μαγιό, ενώ φωτογραφίζεται τόσο μόνη της, όσο και με τις φίλες της στην παραλία.
Στη λεζάντα που συνοδεύει την ανάρτησή της, η ηθοποιός ανέφερε πως απολαμβάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, μαζί με αγαπημένους της φίλους. «Ανοιξιάτικες διακοπές με αγαπημένα μου πρόσωπα», έγραψε.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.