Με δάκρυα στα μάτια, είπε στο κοινό μιας συναυλίας που έκανε πρόσφατα: «Μετά από αυτό, δεν θα σας δω για ένα απίστευτα μεγάλο χρονικό διάστημα και θα σας κρατήσω αγαπημένους στην καρδιά μου για όλο αυτό το διάστημα του διαλείμματος μου».
Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι συνεργάτες της, προσπάθησαν να της αλλάξουν γνώμη, προσφέροντάς της πολλά εκατομμύρια δολάρια για να συνεχίσει την περιοδεία της. Η Αντέλ όμως αρνήθηκε.
Η 36χρονη τραγουδίστρια έχει ακόμη κάποιες εκκρεμότητες στο Λας Βέγκας, αλλά μετά από αυτό, δεν σκοπεύει να συνεχίσει στη μουσική βιομηχανία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η απόφασή της φαίνεται να είναι οριστική, γράφουν τα πρακτορεία, μιας και το συμβόλαιο που της προτάθηκε θα την έκανε πλουσιότερη κατά 200 εκατ. δολάρια.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.