Ενώ ο Ράιαν Γκόσλινγκβρισκόταν στο Dolby Theatre το βράδυ της Κυριακής για την τελετή απονομής των Όσκαρ, η Εύα Μέντες βρισκόταν στο σπίτι τους, για να προσέχει τα παιδιά τους.
Η διάσημη ηθοποιός ωστόσο, θέλησε να δείξει τη στήριξή της στον αγαπημένο της κι έτσι, ήταν εκείνη που τον συνόδευσε μέχρι εκεί. Ο ηθοποιός ήταν υποψήφιος για το Όσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού, με το «I'm just Ken» από την ταινία «Barbie».
Αφού φωτογραφήθηκε στα καμαρίνια, η Εύα Μέντες επέστρεψε στο σπίτι τους για να παρακολουθήσει την απονομή.
Αργότερα μάλιστα, ανάρτησε τα στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κι έστειλε το μήνυμά της στον αγαπημένο της.
Αρχικά, δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο έξω από το καμαρίνι του Ράιαν Γκόσλινγκ και στη λεζάντα έγραψε: «Πάντα δίπλα στον άντρα μου».
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.