Η Εύα Μέντες έκανε μια ανάρτηση για να στηρίξει τον αγαπημένο της, Ράιαν Γκόσλινγκ, ο οποίος είναι υποψήφιος για Όσκαρ.
Ο ηθοποιός είναι υποψήφιος για Όσκαρ Β' Ανδρικού ρόλου για τον χαρακτήρα του «Κεν» που υποδύθηκε στην ταινία «Barbie» δίπλα στην Μάργκοτ Ρόμπι.
Υποψήφιοι είναι επίσης οι Στέρλιγνκ Κ. Μπράουν, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και Μαρκ Ράφαλο.
Με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Εύα Μέντες αναφέρθηκε σε εκείνους που σχολίασαν αρνητικά τον αγαπημένο της, ενώ έδειξε τη στήριξή της σε αυτόν.
Η ηθοποιός δημοσίευσε ένα άρθρο που αναφέρεται στην υποψηφιότητα του Ράιαν Γκόσλινγκ για τα φετινά Όσκαρ και στη λεζάντα της ανάρτησής της τόνισε πόσο περήφανη νιώθει που είναι η Barbie του.
Συγκεκριμένα, η Εύα Μέντες έγραψε: «Τόσο περήφανη για τον άντρα μου. Τόσο πολύ μίσος, όταν ανέλαβε αυτόν τον ρόλο. Τόσοι πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να τον ντροπιάσουν που το έκανε. Παρά τη γελοιοποίηση του Κεν και τα άρθρα που γράφτηκαν γι' αυτόν, δημιούργησε αυτόν τον εντελώς πρωτότυπο, ξεκαρδιστικό, σπαρακτικό, πλέον εμβληματικό χαρακτήρα και τον πήγε μέχρι τα Όσκαρ. Τόσο περήφανη που είμαι η Barbie αυτού του Ken».
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.