Το "ψιλογκέι" πάρτι της Rihanna εν πλω

Το "ψιλογκέι" πάρτι της Rihanna εν πλω

Φωτογραφίες την απαθανατίζουν σε τρυφερές στιγμές με φίλες της...

Το "ψιλογκέι" πάρτι της Rihanna εν πλω
Είναι αδιαμφισβήτητα ένα κορίτσι γεμάτο ενέργεια, γνωστό και πολυδιαφημισμένο για τις εκκεντρικές εμφανίσεις του και την έξαλλη ζωή που έχει υιοθετήσει κατά καιρούς. Μετά τα παλαιότερα πρωτοσέλιδα με τον ξυλοδαρμό της από τον αγαπημένο της η σέξι κοκκινομάλλα τραγουδίστρια Rihanna έρχεται να δώσει εύκολη τροφή στα tabloids μέσα από ένα ξέφρενο, δίχως όρια πάρτι πάνω σε ένα πανάκριβο υπερπολυτελές σκάφος μαζί με τις κολλητές της.
Το συγκεκριμένο σκάφος το είχε ναυλώσει η τραγουδίστρια προκειμένου να απολαύσει με τις μεγαλύτερες τιμές τις διακοπές της και όπως αποκαλύπτει ο φωτογραφικός φακός, μάλλον τα κατάφερε…
 
Αυτό το πάρτι τα είχε όλα. Το αλκοόλ έρρεε άφθονο με τις πανάκριβες σαμπάνιες να έρχονται με ειδική παραγγελία σωρηδόν, η χαλαρή διάθεση επικρατούσε στο ζενιθ και από ότι φαίνεται κανείς δεν μπορούσε να συμμαζέψει τις ορμές των τρελών κοριτσιών που υπό την επήρεια του αλκοόλ δεν ήξεραν κυριολεκτικά τι έκαναν. Φωτογραφίες απαθανατίζουν τη διάσημη τραγουδίστρια να έρχεται πολύ κοντά με μια μελαχρινή φίλη της πάνω στο πλοίο και να δείχνει ιδιαίτερη αδυναμία σε αυτή, ενώ ένα άλλο καρέ την καταγράφει επάνω στα πόδια μιας άλλης κοπέλας από την παρέα.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες από την tabloid ηλεκτρονική εφημερίδα The SUN η τρελοπαρέα είχε παραγγείλει τη μεγαλύτερη δυνατή ποσότητα σε σαμπάνια Laurent-Perrier, ενώ το προσωπικό προσέφερε άφθονο φαγητό και γέμιζε τα ποτήρια πριν καν αδειάσουν. Συγκεκριμένη πηγή μάλιστα αναφέρει ότι μέσα σε ένα απόγευμα είχαν καταναλώσει το λιγότερο 12 μπουκάλια. Τις στιγμές ωστόσο που εγκατέλειπαν το σκάφος γύριζαν πιωμένες στις 6 το πρωί και έπιναν Moët & Chandon Champagne, Grey Goose vodka και  Red Bull, με το λογαριασμό να φτάνει τα ύψη.
Κλείσιμο
 
Μέσα σε όλα αυτά η Rihanna εξέφρασε την επιθυμία της να κάνει jetski, αλλά το μεθύσι της δεν της επέτρεψε να απολαύσει το αγαπημένο της θαλάσσιο σπορ.
 
Η κρουαζιέρα στις Κάννες έληξε αισίως χθες και ευτυχώς το ταξίδι της επιστροφής είναι μεγάλο, με αποτέλεσμα η τραγουδίστρια να καταφέρει να συνέλθει από το ξέφρενο πάρτι που θα μείνει αξέχαστο τόσο σε εκείνη, όσο και σε εμάς…


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης